Witam zastanawiam sie co wybrac na cyl kreatynowy ktorego celem jest masa..Dieta jest dobrze uzupelniona wiec chce cos dobrac:Creatine xplode,cell pump, cytocell??Co polecicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- CREATINE XPLODE miażdżący matrix 6 form kreatyn bez cukru ! NOWOŚĆ !!!
- Nowość - Creatine Mono Power Xplode™ - przełom w suplementacji monohydratem kreatyny!
- BCAA xplode + creatine xplode + glutamine xplode
- dawkowanie BCCA xplode, creatine xplode, glutamine xplode, carbonox, GAIN BOLIC 6000
- Creatine Xplode(Matrix) plus Monohydrat Creatyny oraz Glutamina Xplode
- No xplode+cytocell+creatine xplode
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
juz chyba miales taki temat?
wez cytocella

wez cytocella
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
I o taka odpowiedz mi chodzilo...:) Co zapewni najlepsze efekty wybierajac pomiedzy tymi 3 stackami...Ale cytocell przy jednej porcji dziennie bedzie odpowiedni??
...
Napisał(a)
nie
choc zalezy jak dlugi cykl. wiekszosc osob raczej preferuje wyzsze dawki kreatyny przekraczające 5 - 6g na dobę, a czesto sięgające 10g
choc zalezy jak dlugi cykl. wiekszosc osob raczej preferuje wyzsze dawki kreatyny przekraczające 5 - 6g na dobę, a czesto sięgające 10g
...
Napisał(a)
ja akurat jestem entuzjastą zwykłego monohydratu, mi cp nie słuzył, ale - to chwalona kreatyna. Nie uwazam by byly istotne roznice w efektywnosci przy mniej wiecej podobnej dziennej dawce kreatyny
...
Napisał(a)
Cytocell tez w porcji ma 5g dobrych kreatyn a do tego inne wspomagajace skladniki, natomiast creatine explode same kreatyny ale w wiekszych porcjach wiec co wybrac??Mi znowu mono nie sluzy...
...
Napisał(a)
no to mamy inne doswiadczenia, nie warto więc bym ja przez pryzmat swoich - doradzał Tobie
jesli chodzi np o "dobre kreatyny", to nie znam lepszej formy niż mono
IMO jesli mialbys bra cjedną porcję cyto dziennie a innych kreatyny - moglbys dwie - to weź CP lub cr.Xplode
pzdr

jesli chodzi np o "dobre kreatyny", to nie znam lepszej formy niż mono
IMO jesli mialbys bra cjedną porcję cyto dziennie a innych kreatyny - moglbys dwie - to weź CP lub cr.Xplode
pzdr
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Monohydrat, Jabłczan? inna odmiana kreatyny a może Gainer
Następny temat