Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
przez jakis czas (ok. pol roku) cwiczylem 3 razy w tygodniu i nie widzialem pozytywnych rezultatow cwiczen. mialem przerwe przez kontuzje, pozniej cwiczylem 5 razy w tygodniu i po krotkim czasie zobaczylem duze postepy, juz bylo spoko ale pozniej pokazaly sie rozstepy :/ i sie troche zalamalem, bo mam 175 wzrostu i niecale 70 kg wagi a do tego nic nie biore, zadnych witamin, bialek, sterydow itp. prosze o propozycje grafiku treningow zeby byly efektywne, z gory dzieki (za tydzien zarzuce fotki :P)
Szacuny
79
Napisanych postów
25516
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
110567
poczytaj podwieszone posty o cykliczyn treningu
Czy nie uważasz że w naszym kraju każdy klepie biede?(a faceci coś jeszcze)Czy nie sądzisz że na naszym forum dzieje się coraz gożej-SOGi mogą dawać tylko abonenci,dziewczyny nie chcą wklejać fotek i wysyłac CV do zainteresowanych,a administrator wyjechał po koszulki "zaraz" wraca-może wkońcu zobaczymy jak wygląda. A czy nie wkur.wa Cie że Quart nie ma modaMożesz to zmienić głosując na TAK!- https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
przed przerwa cwiczylem lacznie pol roku ale z duzymi przerwami tak jak ta, teraz znow zaczalem cwiczyc, w sumie duzo rekord mi nie spadl :) no ale te rozstepy, bo jednak te prawie 100 kg podnosic przy masie 65 kg to nie dziwne, a przy tym zero odzywek sterydow itp. co robic???
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
grupa I - pierwsze treningi https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=104858 (cykl I jesli teraz cwiczysz na mase, ALBO cykl II (ktoras tam strona) jest teraz jestes po regeneracji )
------------
Jeśli zależy Ci na zmaksymalizowaniu efektów treningowych oraz ukierunkowaniu swoich wysiłków-
ZAPRASZAM do udziału w akcji MICHAILA "Trenuj z nami CYKLICZNIE"
TUTAJ MASZ WSZYSTKO PODANE NA TACY-TYLKO TRENUJ, JADAJ I ODPOCZYWAJ, NO I...PATRZ W LUSTRO
.:wiesz co ci powiem... własnie patrze na ciebie przez lunete z budynku obok.. mam noz i wypatrosze Cię jak świnię:.
Oraz nowe motto : "zabij i zakop swoich starych wyrośnie 2x wiecej "
-------------TRENINGOWY MAHARADŻA
-------------oraz krwawy hetman ciemnosci