Szacuny
1
Napisanych postów
133
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2949
Witam! Chodza u mnie pogloski ze do odzywek nie powinno pic sie coli...czy to prawda?? Bo zakupilem Xpanda Whey amino 1000 i gainerka zmieszanego z bialkiem mam...i nie wiem czy moge na luzie spozywac moj ulubiony napoj...i przy okazji powiedzcie jak brac moje suple. Z gory dzieki!
Szacuny
8
Napisanych postów
2189
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
19688
coca-cola odpada bo jest gazowana mozesz to zmieszać z wodą (niegazowaną) lub jakimś sokiem albo mlekiem (ale mleko odpada jesli pijesz kreatyne). Ja polecam wode niegazowaną a do gainera mleko.
nie p******- ZARZUCAJ!!!!
Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA MOJE BŁEDY WYNIKAJĄCE Z BRAKU SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO W DOMU SPAM http://www.sfd.pl/-t458742.html
Szacuny
1
Napisanych postów
133
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2949
ale mi chodzi tak na ogol pic a nie krete zapijac cola...to oczywiste ze woda lub sokiem kredka ;) tylko np jak jestem w sklepie i chcem sie napic albo w budzie...o to mi chodzi;)
Szacuny
2
Napisanych postów
378
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8968
Nie polecam coli, bo jest katabolikiem (kofeina w niej zawarta wg badań blokuje w jakimś stopniu działanie kreatyny, poza tym zwiększa kwasowość w żołądku - co za tym idzie więcej kreatyny zamieniane jest w kreatyninę).
Szacuny
5
Napisanych postów
401
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3124
Najnowsze badania naukowe dowodzą niezbicie, że związki, które wytwarzają się w napojach gazowanych a w szczególności coli, ingerują w mitochondria i doraźnie szkodzą komórką mięśniowym.
"Czy Bóg stworzył by ciężar, którego Sam nie może podnieść?"