SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

co wybrać

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1724

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 25 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 151
Warzę 59 kg mam wzrostu 180 cm i chciałbym przybrać na masie mięśniowej ale nie wiem jakie odżywki wybrać polećcie mi coś myślałem o tych odżywkach: mass up GNR mass xxl . Z GÓRY DZIĘKI
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51316 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
no tak racje masz Usgorn dieta wystarczy przy jego warunkach;)Gainer wiadomo ze tylko wspomaga rozwój masy ciała
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 9318 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 26947
Dietanabol. A w Twoim wieku to nawet i nie. Wystarcza tylko wskazowki https://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 25 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 151
no to co byś polecił?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 313 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 5005
normalne jedzenie..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aale to nic nie daje prwie co dziennie jem ryż i pije mleko ,jaja ,kurczak mam szybkom przemiane materi i chceszybko przybrać masy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Widocznie za mało kalorii na dzień,zwiększ kcal o jakies 500 czy nawet wiecej i masa będzie szła..Dopiero masz 14 lat - twoja "męskosc" jeszcze przyjdzie,odzywiaj sie zdrowo , mozesz spojrzec na inne diety masowe :]

Zmieniony przez - dymek5551 w dniu 2013-04-23 18:39:45
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 9318 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 26947
Jak zdrowe jedzenie Ci nic nie daje to musisz diete wyliczyc. Kalorie i BTW ladnie policzyc http://potreningu.pl/kalkulatory/kalorie
Zapotrzebowanie obliczyc i dodaj 300-500 kcal https://www.sfd.pl/art/Kalkulatory/Kalkulator_kalorii_BMR-a3734.html 
Wstawic diete do oceny i dopiero po paru miesiacach stosowania porzadnej diety mozna myslec o jakis suplach.
Zaloze sie ze aktualne posilki Twoje nie pokrywaja nawet zapotrzebowania zeby wage utrzymac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No z tym to masz akurat racje ale nie polecasz żadnych odżywek ani suplementów może chociasz BCAA albo kreatyna MASS XXL
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Bcaa w jakim celu ? Z kreatyna jeszcze poczekaj....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A jakiś mass xxl albo GNR . A BCAA w celu przyrostu masy mięśnowej!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a nie chcieli byście ułożyć mi diety .
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pomóżcie mi proszę, jak przyjmować suplementy

Następny temat

Bcaa Plus Iron Horse

nutloveb