Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
cze chłopaki.mam zamiar wpakować takie coś:
tydzień deca meta 1/tesc,tesc d 2
2/T T T D 3
3/OMA OMA D 3
4/O O O D 3
5/O O O O D 4
6/O O O D 3
7/O O O D 2
8/T T T D
9/T T D
10/,11/,12/HCG
I CO WY NATO MI SIE ZDAJE ,ŻE PRZYJDZIE MI 20 KG.A ILE BEDZIE SPADKU?A POTYM MAM ZAMIAR ZROBIĆ 1 MIECH PRZERWY I WZIĄŚĆ , WŁAŚNIE CO? PROSZE O NAJLEPSZOM RADE!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jesli o o o w jednym tygodniu znaczy 3xomnadren to ja chyba jestem nie z tej bajki. Ubezpiecz się stary i bedzie jeszcze z Ciebie pozytek. Jesli źle zrozumiałem Twoją rozpiske to sory...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wow!!!!!! teść+omka czyli teść+teść!!! w twoim wieku???? wow!!!!
Powinieneś przytyć te 20kg to fakt, ale będziesz miał duzy spadek to też fakt.
No i mam nadzieje, że to nie jest twój pierwszy cykl!!!
Lecz mimo wszystko na twoim miejscu mająć 17!!! lat kupił bym sobie dobre suplementy (naprawde warto).
A jak już jakiś koksik to dece ale tylko teoretycznie.
Szacuny
57
Napisanych postów
10990
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
88360
W czasie tego cyklu zakup sobie tyle samo tubek masci na rozstepy co masz strzałów...no i stosuj bo czasem bedziesz jak Majker Dżekson, rozlecisz sie podczas snu...co do tego cyklu to chyba troszke ci zaszkodzi, zreszta niech ktos bardziej "renomowany" ci to uswiadomi.
Szacuny
20
Napisanych postów
933
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
14182
Roni! To bardzo milo, ze sam Mr.O raczyl powiadomic nas szaraczkow o tym jaki cykl planuje zastosowac! Ja osobiscie czuje sie zaszczycony i dziwie sie kolegom z forum ktorzy twierdza, ze przy masie zawodowca twojej klasy i gestosci jego umiesnienia podane przez Ciebie dawki sa zbyt duze! Znane mi sa cykle stosowane przez zawodowych kulturystow i w zwiazku z tym chcialbym wyrazic Ci podziekowanie za to, ze swiecisz przykladem uswiadamiajac mlodszym kolegom, ze mega dawki nie sa konieczne nawet do rozwoju muskulatury takiej klasy jak twoja! Jednoczesnie chcialbym zapewnic Cie, ze jestes w Polsce postacia znana przez wszystkich pakujacych i ze, choc to z twojej strony nad wyraz uprzejme - nie musisz pisac swojego nazwiska tak jak sie je po polsku wymawia... Wiele osob w naszym kraju pamieta jak w Katowickim spodku wygrales Mistrzostwa Swiata amatorow w 1991roku! Panowie! Czapki z glow! To sam Ronnie Coleman pisze do nas po polsku! A mowia, ze miesniaki to niedorozwoje a tu prosze... naszemu krolowi wystarczyl kilkudniowy pobyt w naszym kraju ponad 10 lat temu zeby nauczyc sie polskiego
juz wkrotce... badzcie czujni... cierpliwosci... dam znac...
KONDUKTOR W WAGONIE SYPIALNYM *****************************
...mafia.suple.hardcor.pl...
Szacuny
20
Napisanych postów
933
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
14182
nie dosc, ze artykul sprzed roku a ja nie zauwazylem daty to jeszcze nie moge wyslac odpowiedzi... musze czekac :P a Ty sie Progress nie nabijaj - pozna pora - nie zauwazylem daty
juz wkrotce... badzcie czujni... cierpliwosci... dam znac...
KONDUKTOR W WAGONIE SYPIALNYM *****************************
...mafia.suple.hardcor.pl...