witam i słuchajcie:) bylem wczoraj u kolegio pilsismy i nagle sie pokluciłem z jednym to ja mowie do niego to chodz kurde na zewnątrz i ja chciałem byc szybszy i z pierwszego pietra skoczyłem :/ do domu doszedłem o własnych nogah nie pamietam moze byłem tak pijany ze nie czułem bulu ale teraz wstałem to tak mnie boli alni stac na niej nie moge kosta opuchneła a to boli dokładnie tak na hmm jak stane to tam górna noga a kostka boli tylko jak siedze co to jest złamanie pekienie czy co chyba zbite co nie:)?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moze byc zlamana ale idz do lekarza...
jak ja reke zlamalem to myslalem ze mi tylko ze stawy wyskoczylo a na miejscu sie dowiedzialem ze zlamanie z przemieszczeniem i pod narkoza skladal
wiec wszystko mozliwe, ale moze rtez tylko stlukles
ps. d**** jak mozna skakac z okna
jak ja reke zlamalem to myslalem ze mi tylko ze stawy wyskoczylo a na miejscu sie dowiedzialem ze zlamanie z przemieszczeniem i pod narkoza skladal

wiec wszystko mozliwe, ale moze rtez tylko stlukles
ps. d**** jak mozna skakac z okna

...
Napisał(a)
jak dla mnie to powinieneś iść do lekarza, a nie zawracać nam głowe, bo i tak nikt nie odpowie ci na 100% :)
zdr.
zdr.
moc moc moc
...
Napisał(a)
to jeeszcze ja raz
widze ze ja zaczełem topic pisac to jeszcze ze mnie nie zeszło:) to powiem tak pojechałem do szpitala przesiwietli na kliszy nic nie wyszło a powiedział ze mam 2 duze krwaiaki i po nadrywane scjęgna:/ 3tyg w gipsie powiedział ze musze chodzić:/

...
Napisał(a)
pewnie że do lekarza a co ci tu kto pomoże ?
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
skaczacy biceps
Następny temat