Witam. Od kilku mam pewiem bardzo bolesny problem. Co jakiś czas wyskakuje mi w mordzie taki biały syfek, taka nafta która boli jak popierzeniec jak sie ją dotchnie(albo coś sie je i sie dotknie żarciem to). Mam pytanie??Co to jest i jak to zwalczyć?? Bo zawsze schodzi to samo. Co zrobić by temu zapobiegać?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na czole pewnie sam wsiebie rzuca jedzeniem i przezowa czolem 

Początkujący Kucharz :)
...
Napisał(a)
ale jezyk zab dziaslo podniebienie napisal gdzie
Początkujący Kucharz :)
...
Napisał(a)
nigdy na jezyku ani na zebach... różnie. Inaczej powiem... wszędzie oprócz zębów i języka
...
Napisał(a)
Hej a chorowałeś coś może?
Też takie coś miałem i lekarz powiedział ze od niewyleczonej choroby.Miałem taki żel SACHOL coś pomagało.Pozdrawiam
Też takie coś miałem i lekarz powiedział ze od niewyleczonej choroby.Miałem taki żel SACHOL coś pomagało.Pozdrawiam
...
Napisał(a)
No właśnie ja teraz mam tą aftę, naftę, pleśniawkę
zależy jak kto nazywa... Z tym, że ja mam bardziej z tym problem dotkliwy bo mam to w... GARDLE! Sacholem żeby posmarować to muszę na patyczku do higieny uszu... I jest to bardzo bolesne przy przełykaniu śliny a już w ogóle napojów gazowanych albo słodkich, przy jedzeniu czegokolwiek... Od 3 dni jestem na kiślu bo nic przełknąć nie mogę
I tutaj mam pytanie do was: Jak to wyleczyć w miarę szybko? Bo już mam tego serdecznie dość!
Znacie jakieś preparaty, albo tabletki na receptę, które wam pomogły? PROSZĘ O POMOC

I tutaj mam pytanie do was: Jak to wyleczyć w miarę szybko? Bo już mam tego serdecznie dość!
Znacie jakieś preparaty, albo tabletki na receptę, które wam pomogły? PROSZĘ O POMOC

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!