Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1671
Cześć, chce zacząć cykl: mam 2 małe puchy CP do tego gainer jako uzupełnienie diety, chce dokupic jeszcze omega3 i jakies witaminki. i pytanko czy dokupic cos jeszcze czy tyle wystarczy ?
Mam jeszcze jedno pytanie ale nie bede zakładał topicu w innym dziale bo by bylo podobnie : mam trening HST i czy Cell Pump da takie same lub wieksze efekty jak przy treningu standardowym na mase czy moze nie oplaca sie go teraz brac ?
Pozdro
Szacuny
42
Napisanych postów
3768
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
113277
e dziwne pytanie z tym cell pumpem
efekty zawsze beda takie same i dobre jesli pozostale czynniki beda odpowiednie
czyli dieta/regeneracja
i wiec jesli chcesz cos dokupic to skup sie na uzupelnieniu diety
Top Dog
If you wanna job done right you must do it yourself
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1671
pytanie dlatego dziwne, bo przy treningu normalnym robisz po pare cwiczen po kilka serii na dana grupe miesniowa a przy HST jedno cwiczenie po 1 czy 2 serie na dana grupe i mam wrazenie ze to jakby za malo i nie dam wycisku do konca
do raposo: robie 1 raz HST i nie wiem jak zadziala
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1671
technika jest ok, cwiczylem sporo przy oku specjalisty :)a takie uczucie powoduje mała ilosc cwiczen i powtorzen :) ale z drugiej strony przy HST cwiczy sie 3 razy w tygodniu dana grupe miesniowa wiec chyba wyjdzie nawet podobnie jak przy standardzie :>?
sory ze to tak brzmi prosto i banalnie ale nie chcialbym nic zepsuc :) sami wiecie ze chce sie miec jak najlepsze efekty :] dlatego pytam sie was bo macie lepsza wiedze na pewno
Pozdrawiam