Czego potrzebujesz:

Jak wykonać:

Wszystkie składniki poza czekoladą blendujemy na gładką masę. Foremkę wykładamy papierem do pieczenia i wykładamy masę. Wygładzamy łyżka powierzchnię. Pieczemy 15 minut w temperaturze 180 stopni. Po wystudzeniu kroimy na 8 batonów. Czekoladę rozpuszczamy i dekorujemy batony.

Wartości odżywcze:

Każdy baton to 236 kcal.

Białko 14,5 g, Tłuszcze 7 g, Węglowodany 28 g.

Przechowujemy w lodówce.

Smacznego!

Zawarte treści mają charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Starannie dbamy o ich merytoryczną poprawność. Niemniej jednak, nie mają one na celu zastępować indywidualnej porady u specjalisty, dostosowanej do konkretnej sytuacji czytelnika.
Komentarze (3)
angelisa

Tutaj ładnie wszystko wygląda, a mi coś nie wyszły, używasz do tego termoobiegu, czy sama grzałka góra dół ?

0
kraska22

Zależy od piekarnika ja daje tylko góra dół, i sprawdzam patyczkiem, przeważnie trochę dłużej daje niż te 15 minut.

0
skorupski

Mozna też dać bliżej grzałki nie po środku się szybciej przypieką.

0