Szacuny
13
Napisanych postów
1806
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5490
jaki masz cel treningu? jaki staż? nic o Tobie nie wiadomo za bardzo także co dorzucić i czy w ogóle nikt Ci nie powie za bardzo, co do wyżej wyminionych zestaw niezły, ale czy dla Ciebie dobry też nie wiadomo, na oko można powiedzieć tak: noz porcja przed trenem, pak do śniadania, mstack do posiłku przed trenem, więcej będzie można powiedzieć jak wypełnisz ankietę działu
Szacuny
5
Napisanych postów
474
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21349
dieta ogarnieta, 5 glwonych posilkow sniadanie omlet z jaj i platkow+dzem potem 3x ryz/makaron + kura/ryba a na kolacje posilek bialkowy do wszytskiego bialko i gajner
cwicze jakies 4lata
cel treningu typowa masowka 3x week glownie na wolnych ciezarach
cel suplementacji , odpoczynek od kreatyny i zrobienie paru kg wagi
Mam zamiar dokupic druga puche animal Mstaka i zastanawiam sie nad bcaa czy dorzucic okolotreningowo.
Szacuny
10
Napisanych postów
3357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
19536
NOZ IV przed treningiem, animal Pak do posiłku, M-stack-najlepiej sprzedać, nie jest warty swojej ceny, poza tym takie środki działają od pewnego wieku.
Szacuny
5
Napisanych postów
474
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21349
brales Mstaka czy tak sobie gdasz? ja nie bralem nic prucz animal paka i chce zobaczyc jak chodzi ten sprzet. Znam rownie wiele zwolennikow co przeciwnikow animali.. a co do pewnego wieku mam dawno skonczone 21lat (co ponoc jest wyznacznikiem.. choc dla mnie to zwykle gadanie) i bralem rozne srodki nie tylko ze sklepowych polek.
end okolotreningowo? mow jasniej ile pzred tren i na wmiare pusty zoladek czy z jedzeniem?
Zmieniony przez - lenor18 w dniu 2009-12-21 23:53:58
Szacuny
5
Napisanych postów
474
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21349
end spoko jest. takiej odpowiedzi oczekiwalem. w DNT z rano naczczo?
Staram sie miec lep na karku ale nie mailem pomyslu co wrzucic tym razem i pomyslalem ze moze warto by bylo sie przekonac co warte sa te animale. A reklame maja faktycznie super i na ich forum napedzaja strasznie na ich suple, mimo wsyztsko znam osoby zadowolone z tych kapsli.