Szacuny
19
Napisanych postów
2147
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
55520
Mam kolege, ktory wymiotuje po alkoholu... Wszystko byloby ok, gdyby pil duzo ale on wymiotuje nawet po niewielkiej ilosci (2-3piwa). Dodam ze jest to od niedawna... Wczesniej pil duzo wiecej i nie "pawiowal". Dzisiaj wypil rano 3piwka, teraz jestem u niego, a on jest jakby skacowany i rzygal juz 2 razy. Co jest? Jego organizm nie toleruje akloholu? Da sie temu jakos zaradzic?
Z gory dzieki za odpowiedz.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2
Witaj akurat mam to samo od roku. Kiedyś piłem większe ilości alkoholu a teraz 2-3 piwa powodują masakryczne wymioty nieraz przez pół nocy. Przestałem jeść tłuszcze właśnie od roku i myślę, że może być to tego przyczyną, także zbyt duże ilości przypraw (jak na samym końcu rzygów pojawia się żółta wydzielina). Możliwe jest, że została uszkodzona wątroba, poszukaj coś takiego jak "choroba układu pokarmowego Refluks" Także nie wchodzi w grę w moim przypadku mieszania alkoholu!!! Polecam Marry jak już :) Nie jestem lekarzem ale wnioskuje to po swoich obserwacjach.
Szacuny
15
Napisanych postów
231
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3084
a może to amęczenie materiału. mam kumpla który jeszcze pare lat temu mógł sam wypic połówke na 2 razy (jednym duszkiem) a teraz do 1 kielona musi miec cały kubek popity. kiedys nawet jeździł z winem w bidonie a teraz po łyku chce mu sie rzygać. szkoda tylko że nic go to nie nauczyło (pije tyle samo ale wolniej )
Szacuny
37
Napisanych postów
838
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
37787
cft - ja wywale polowe i 6 bronkow i jest spoko ale mnie sie zbiera jak ciagne kielona zawsze bo nie lubie wody (a kto lubi :) wode sie pije zeby sie na***ac a piwo dla smaku . zygac mozesz jak przed chlaniem zjesz za dużo. co do tego ze tluste zarcie pomaga to prawda! np. 2-3h przed chlaniem wypij pol szklanki oliwy - pobijesz każdego ruska w chlaniu!
Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania