pozdro
...
Napisał(a)
witam mam male pytanko czy przy odblokowaniu mozna wypic sobie ze 3 piwka;p i przypalic malego ale jednego blancika...??
pozdro
pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Zmieniony przez - ostr86 w dniu 2007-05-18 19:16:17
...
Napisał(a)
Picie jak wiadomo za dobre nie jest ogolnie, ale nie widze zadnych interakcji z oblokiem. Mysle ze mozna z 2 walnac i zjarac kabana, lepiej wiecej wypalic niz wypic 

...
Napisał(a)
ja tam powiem wam ze ostatnio czesto bywam w towarzystwie %%% i piwko strzele a sam jestem na odbloku. Dzisiaj cwiczyłem i za***iście szło, nawet taki jakis większy.
Moim zdaniem 1 piwo można strzelić ale nie wode bo ona naprawde wyciąga i jak żygasz to potem organizm nie ma z czego sie odżywiać całą noc i są spadki tak wiec po piwku posiłek wskazany jak najbardziej.
zdr.
Moim zdaniem 1 piwo można strzelić ale nie wode bo ona naprawde wyciąga i jak żygasz to potem organizm nie ma z czego sie odżywiać całą noc i są spadki tak wiec po piwku posiłek wskazany jak najbardziej.
zdr.
Steroids adwenture in progress.
...
Napisał(a)
mi sie wydaje ze odblok jest najgorszym czasem na fazowanie(bynajmniej dla mnie) ale 3 piwka to prawie nic byle bys sie nie uchlal jak swinia
i staraj sie ograniczac jak przy tym lub potym zjesz lykniesz wody to bedzie OK

...
Napisał(a)
ja to mam prze***ane dopiero... :'-( 24.05 wchodze na odblok a 26-tego na wesele ide, w sumie ciagle szama, szama i tyorche gorzały to mysle ze nie bedzie zle
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
...
Napisał(a)
23ego koncze wino, 24 mina 3 tyg od oastatniego shota omki to chce zaczac juz 24, zeby wszytsko bylo normlanie hehe bo potem bede miał jazdy na bani
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!