siemanko wszystki.... mam pewne problemy z nitrixem...stosuje go 3 dzien... dawki standardowe po 9 kaps dziennie.... i mam problemik...moj zoladek troche wariuje: po zazyciu mam uczucie takiego glodu ze bym mogl wiadro jedzenia zjesc,a jak mam talerz z jedzeniem to nawet pol nie wszamam bo zaraz mnie zoladek boli.... ostatnio nawet mnie zaczela glowa bolec.... nieciekawie sie robi...co mam robic???odstawic to calkowicie czy zmienjszyc dawkowanie??? ma to jakies kutki uboczne????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zmniejsz dawki. rozłóż je na cały dzień dokładnie... obserwuj organizm.. może się zaadaptuje... a jak nie to odstawić
...
Napisał(a)
Najlepiej jak mi to oddasz
hehe
A tak na powage no to zmniejsz dawki, organizm trochę się przyzwyczai i wtedy zwiększysz.

A tak na powage no to zmniejsz dawki, organizm trochę się przyzwyczai i wtedy zwiększysz.
>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
dzieki panowie...zmniejszylem do 6 na dzien i wszytsko wporzadku:) mysle ze zrobie tak: w dni treningowe 9 a w nietreningowe 6...tak co by sie organizm nie meczyl z tym a zeby caly czas mail z tym kontakt...dzieks
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!