witam:)
jak widac jestem nowym uzytkownikiem, trenuje amatorsko akrobatyke od 4 lat.
ostatni rok jednak przebiega juz ciezej niz zwykle i chcialbym zaczac cos brac, jakies bezpieczne wspomagacze na trening.
chodzi mi o to, aby podczas treningu miec wieksza sile i wytzymalosc.
musze dodac, ze tylko raz w zyciu i to stosunkowo nie dawno, zazylem jedna dawke na trening xpanda xtreme pump i musze przyznac, iz dalo zadziwiajaco dobry efekt, bo skakalo sie nadzyczajnie dobrze mimo malych problemow z kostka.
dochodzimy w koncu do koncowego pytania:
co polecacie ? kupic tego xpanda czy moze jest cos innego, lepszego? w necie jest pelno tego, a ja sie za dobrze na tym nie znam i licze na Was
ps
zamierzam zazywac tylko na trening(wiec dajmy tutaj nazwe dopingu hehe), nie zamierzam chodzic na silownie
i jakby to bylo przydatne to tu macie link do jednego z moich filmikow:
z gory dziekuje za odpowiedz :)
Zmieniony przez - piasektuby w dniu 2010-09-01 00:40:48
Zmieniony przez - piasektuby w dniu 2010-09-01 00:42:18
jak widac jestem nowym uzytkownikiem, trenuje amatorsko akrobatyke od 4 lat.
ostatni rok jednak przebiega juz ciezej niz zwykle i chcialbym zaczac cos brac, jakies bezpieczne wspomagacze na trening.
chodzi mi o to, aby podczas treningu miec wieksza sile i wytzymalosc.
musze dodac, ze tylko raz w zyciu i to stosunkowo nie dawno, zazylem jedna dawke na trening xpanda xtreme pump i musze przyznac, iz dalo zadziwiajaco dobry efekt, bo skakalo sie nadzyczajnie dobrze mimo malych problemow z kostka.
dochodzimy w koncu do koncowego pytania:
co polecacie ? kupic tego xpanda czy moze jest cos innego, lepszego? w necie jest pelno tego, a ja sie za dobrze na tym nie znam i licze na Was
ps
zamierzam zazywac tylko na trening(wiec dajmy tutaj nazwe dopingu hehe), nie zamierzam chodzic na silownie
i jakby to bylo przydatne to tu macie link do jednego z moich filmikow:
z gory dziekuje za odpowiedz :)
Zmieniony przez - piasektuby w dniu 2010-09-01 00:40:48
Zmieniony przez - piasektuby w dniu 2010-09-01 00:42:18