jak ktoś ma dojście do laboratorium to możemy działać. z cech typowo organo-leptycznych wszystko tak jak w Ostrowi
...
Napisał(a)
ktoś tu ma zobowiązujący do czegoś nick, więc powinien obracać się w kręgu ludzi zajmujących się takimi rzeczami 

Pamiętaj że: K.J.J.N.N.Ś
...
Napisał(a)
no niby masz rację ale ja z innej branży! potrzeba kogoś z Chemii spożywczej lub chemii organicznej obojętne czy na Politechnice czy Uniwerku tylko żeby miał dojście do laboratorium, bomb kalorymetrycznych i innych cudeniek do badań
...
Napisał(a)
Myśle że nic sie nie stanie jeśli dołączę sie do tematu z białkiem firmy LACPOL produkuje to Wolsztyńska(w sumie mam tam niedaleko) firma
http://www.lacpol.com.pl/index.php?m1=3&m2=3
Kontaktowałem sie z moim kumplem który swojego czasu tam pracował i mówi że te białko akurat WPC80 pakuja w 15kg wory i kosztuje to u nich 360.
Nie odważyłem sie kupić sam całego wora wiec nie wiem jak dokładnie sprawa wygląda.
Napisałem meila do nich o wiecej szczegółów bo mój kumpel już tam nie pracuje i zawiele nie wiedział.
Niestety póki co mi nic nie odpisali.
Sprawa jak najbardziej do obadania!
Prosze także o niekasowanie mojej wypowiedzi bo ma tylko cel informacyjno-badawczy:)
Zmieniony przez - matsup w dniu 2006-09-16 15:59:40
http://www.lacpol.com.pl/index.php?m1=3&m2=3
Kontaktowałem sie z moim kumplem który swojego czasu tam pracował i mówi że te białko akurat WPC80 pakuja w 15kg wory i kosztuje to u nich 360.
Nie odważyłem sie kupić sam całego wora wiec nie wiem jak dokładnie sprawa wygląda.
Napisałem meila do nich o wiecej szczegółów bo mój kumpel już tam nie pracuje i zawiele nie wiedział.
Niestety póki co mi nic nie odpisali.
Sprawa jak najbardziej do obadania!
Prosze także o niekasowanie mojej wypowiedzi bo ma tylko cel informacyjno-badawczy:)
Zmieniony przez - matsup w dniu 2006-09-16 15:59:40
solomeja
...
Napisał(a)
ehhhh... o czym Wy w ogóle mówicie...
chcecie robić testy towaru sprzedawanego przez bartex?? pff...
po co?? moja dziewczyna od wielu miesięcy kupuje z bartexu miesięcznie za tysiące złotych produkty do produkcji ciast i ciastek... tak samo mnóstwo piekarni i ciastkarni w Polsce... i powiem jedno... każdy towar jest pewny... to nie gromady ściemniaczy z allegro sprzedające wały w znikomych ilościach... to poważna i szanowana firma dostarczająca dobrej jakości towar...
i jeżeli piszą że to WPC80 to faktycznie tyle ma... można brać w ciemno...
chcecie robić testy towaru sprzedawanego przez bartex?? pff...
po co?? moja dziewczyna od wielu miesięcy kupuje z bartexu miesięcznie za tysiące złotych produkty do produkcji ciast i ciastek... tak samo mnóstwo piekarni i ciastkarni w Polsce... i powiem jedno... każdy towar jest pewny... to nie gromady ściemniaczy z allegro sprzedające wały w znikomych ilościach... to poważna i szanowana firma dostarczająca dobrej jakości towar...
i jeżeli piszą że to WPC80 to faktycznie tyle ma... można brać w ciemno...
Willhelm
...
Napisał(a)
a kasowanie takich tematów przypomina mi czasy gdy lobby sprzedawców suplementów na forum zaciekle niszczyło wszelkie tematy związane z tanimi białkami i maltodextrynami...
Willhelm
...
Napisał(a)
to niech bartex zacznie sprzedawac paki po 1 kilo i bedzie konkurencja dla ostro...pewnie olimp tez od nich bierze 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!