Szacuny
4
Napisanych postów
230
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2662
dokładnie jak wyżej. Firma konkretna a towar atestowany i ma wszystkie potrzebne certyfikaty. poza tym jest to WPC 80 importowane z USA a nie polskie ani unijne a tam normy trochę wyzsze niz u nas. Poza tym nie wiem skąd te obawy? za Ostrowia wszyscy szaleją a to jeszcze lepszy towarek i za***i..ej cenie
Szacuny
4
Napisanych postów
230
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2662
róbcie jak chcecie. ja wam mówie że to jest przetestowane ia osobiście myślę że nawet lepsze niż Ostrowia bo wiem jak to jest w polskich firmach (jak cos zaczyna się dobrze sprzedawać to zaraz spada jakość tego produktu)
Jak ktoś ma możliwość to niech zrobi badania tych dwóch białek i moge postawić wszystko na to z Bartexu że wypadnie lepiej. Poza tym Ostrowia troche za bardzo na marketing poszła i te ceny zawyżyła jak sie ruch zrobił po to ich WPC i dlatego ich nie lubię bo miel;i to wpc kiedys dużżżżo taniej :/ hehe
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
hehe nie chodzilo mi o to
w sensie - chcialbym probke zeby sprawdzic jaka rozpuszczalnosc, pienistosc, smak itd
czy po smaku poznam co to - no raczej odroznie rolmlecza od wpc jakie by nie bylo, ale oczywiscie nie zaswiadcze ze ma 80 a nie 79g wiec napisalem, probke, wiarygodne badania i moglbym z kims zakupic