Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3363
Zdziwiłbyś się, jakie zielone cuda wyszłyby z Ciebie Szczególnie, jeśli jesteś na 'zbilansowanej'. kilka lat temu, kiedy jeszcze nie miałam pojęcia o żadnych dietach i odżywiałam się byle jak, zrobiłam oczyszczanie organizmu, które trwało 4 tygodnie i nic zielonego, żółtego, a tym bardziej bordowego ze mnie nie wylazło, a równiweż byłam nastawiona na wydalenie potwornych ilości kamieni wszelkiego rodzaju. czując więc niedosyt jakiś czas później zrobiłam oczyszczanie wątroby metodą Tombaka i skończyło się to ostrym zatruciem, po którym dochodziłam do siebie 3 dni.
tak więc: nie popadajmy w paranoję
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1
Bahamut odezwij sie do mnie e-mailem prosze. Mam kilka powaznych pytan apropo lekow, przedawkowania i nastepst.. Mam pewien problem. Moze bedziesz mogl pomoc. Czekam
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
To co tutaj piszecie to straszne bzdury wynikające z nadmiernej strachliwości o swoje zdrowie. Jeżeli uważacie, że wasz organizm sam się nie oczyszcza to jesteście głupcami. Gdyby tak nie było już dawno byście nie żyli. A co do tych zaległości w jelitach to czytając was nie wiem czy się śmiać czy płakać. Zapytajcie się ludzi którzy żyją już ponad 100 lat czy kiedykolwiek o czymkolwiek takim słyszeli. Zastanówcie się bardzo bardzo dobrze nad swymi paranoicznymi strachami i wymyślinymi, hipohondrycznymi chorobami.
Szacuny
19
Napisanych postów
1163
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13367
Dziękujemy za dołączenie do SFD i za to, że chcesz włączać się do dyskusji, zabierać głos i być aktywnym forumowiczem/forumowiczką.
Ale.
Widzisz daty postów? Nie włączaj się więcej, proszę, do dyskusji, która skończyła się półtorej roku wcześniej. Zwłaszcza, jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, a jedynie chcesz wyrazić swoją opinię.
Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8
Bahamut szukal sposobu na oczyszczenie jelit.
Oczyszczenie jelit jest tez sposobem Tombaka, tylko bardziej nieprzyjemnym niż oczyszczabie wątroby i nie każdy chce z niego skorzystać. Zabieg nosi nazwę "Lewatywa Walkera"
Potrzebny jest irygator(można kupić w aptece). cytryny lub ocet jabłkowy i olej roślinny. 2 litry przegotowanej wody z 2 łyżkami soku z cytryny wlewamy do irygatora, który wieszamy gdzieś wyżej. Koniec rurki posmarować olejem roslinnym. Następnie należy przyjąć "pozycję tygrysa" tzn oprzeć sie na łociach i kolanach, trochę rozstawić nogi i postarać sie całkowicie rozluźnić brzuch. Koniec rurki wprowadza sie niegłęboko i woda sama lekko spływa do dołu. Po minucie naczynie będzie puste, wtedy można się podnieść. Ale to nie koniec zabiegu. Wodę w jelicie grubym należy choć trochę wtrząsnąć /taniec brzucha lub podskoczyć kilka razy/. Należy regularnie powtarzać zabieg:
W pierwszym tygodniu-codziennie, w drugim-co drugi dzień, w trzecim co dwa dni, w czwartym-co trzy dni. Po tym miesięcznym zabiegu trzeba regularnie raz w tygdniu. Polecam książkę Michała Tombaka "Droga do zdrowia" w niej jest opisany ten zabieg i wiele innych.