Czy można urozmaicać sobie diete zupami itp? Normalnie jem typowy posiłek typu ryż/makaron/kasza + mieso. Jednak 3 takie posiłki dziennie są dla mnie troche monotonne. Czy można (w sensie czy jest dobrze) np. zjeść paczke ryżu z zupą np rosołem/pomidorową/itp? Po tym zjeść jakieś białko. Wczoraj np o 22 (kłade się o 24) zjadłem 150g makaronu z rosołem a po tym 6 jogurtów (danonki) czy jest to dobry posiłek ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
owsianka itp. mogą być i lepiej ułuż pożądnom diete bo 3 posiłki to mało
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
Jem 5 posiłków dziennie, tylko 3 takie same/podobne
1 -posilek to sniadanie : płatki kukurydziane + mleko
2,3,4 - podobne ryż/makaron/kasza + mieso
5- ciemne pieczywo + wędlina
Rozumiem ze uwazasz ze łączenie ryży/makaronów z zupami (aby łatwiej wchodzilo) jest zle? dlaczego?
1 -posilek to sniadanie : płatki kukurydziane + mleko
2,3,4 - podobne ryż/makaron/kasza + mieso
5- ciemne pieczywo + wędlina
Rozumiem ze uwazasz ze łączenie ryży/makaronów z zupami (aby łatwiej wchodzilo) jest zle? dlaczego?
...
Napisał(a)
dłużej się trawi i gorsze wchłanianie
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
tak to w domu jem mama gotuje:)sam bym pewnie nie zrobil ale fakt faktem ze sie przyzwyczailem a tak to jedynie platki kukurydziane na mleku robie
nad obrecza
...
Napisał(a)
ja to w ogóle nie pamiętam kiedy jadłam zupę...
ale ma taką ochotę na żurek,że chyba sobie zjem zaraz,to odstępstwo od diety,ale jakoś nie mogę sobie odmówić:) yyyy,białko 1,75 węgle 12 tłuszcze 1,cośtam...uehh
ale ma taką ochotę na żurek,że chyba sobie zjem zaraz,to odstępstwo od diety,ale jakoś nie mogę sobie odmówić:) yyyy,białko 1,75 węgle 12 tłuszcze 1,cośtam...uehh
...
Napisał(a)
ja polecam makaron z serem, ma dodatkowy plus ze moge dodac do posilku kilka lyzek oliwy bez ryzyka wymiotow;)
.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!