Zma czy Dymatize GABA chodzi mi o sen czy ktos je wypróbował jak są skuteczne?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Polecam ZMA
Mój Art na temat walki z bólem http://www.sfd.pl/ART:_Jak_należy_zwalczać_ból_-t419927.html
Dochodź do celu powoli...
...
Napisał(a)
co do zma to zalezy po czesci od twojego zapotrzebowanai na mineraly wchodzace w sklad w\w suplementu.
a biore w stalej suplementacji 1 kaps. przed snem, teraz nie widze roznicy bo spie wystarczajaca liczbe godzin, ale kiedys pomagalo mi zdecydowanie, gdy spalem krocej
gaby nie bralem, ale znajomy szamal z ultimate'a i mowil ze nie raz spal po 3-4h budzil sie wyspany i swiezy jak ryba
sam musisz sprobowac
jesli masz braki magnezu i cynku to kup zma, jesli nie to sprobowal bym gaby.
a biore w stalej suplementacji 1 kaps. przed snem, teraz nie widze roznicy bo spie wystarczajaca liczbe godzin, ale kiedys pomagalo mi zdecydowanie, gdy spalem krocej
gaby nie bralem, ale znajomy szamal z ultimate'a i mowil ze nie raz spal po 3-4h budzil sie wyspany i swiezy jak ryba
sam musisz sprobowac
jesli masz braki magnezu i cynku to kup zma, jesli nie to sprobowal bym gaby.
...
Napisał(a)
bralem i zma i gabe.Zma bardzo dobry supel dobra regeneracja lepszy sen chyba nietrzeba go reklamowac.Gaba -jak wyzej -po 4-5 godz snu wstajesz zeski i wypoczety,niepolecam za wczesnie klasc sie spac bo budzac sie o 4 rano wyspanym niema co robic javascript: void(); mozesz stosowac je cyklicznie kilka tygodni zma kilka tyg gaba.dawki gaba ok 3-4 gramy
...
Napisał(a)
gaba w kwestii snu jest ok, minus to niewatpliwie mrowienie skory, ktoro wystepuje po spozyciu, dla niektorych jest to nie do zniesienia...
...
Napisał(a)
a dla innych calkiem przyjemne :) zalezy jaka dawka ,raz wzialem 5g i juz niebylo przyjemnie mrowienie bylo bardzo intensywne ,i dostalem jakis dusznosci .dawka 3-4g max bedzie optymalna.co do mrowienia mozna sie przyzwyczaic
...
Napisał(a)
myśle że i tak się ciesze że te suplementy są skuteczne ale musze sam na sobie wypróbowac ich skuteczność
...
Napisał(a)
Touche optymalna jak dla mnie -jako poprawa regeneracji\snu i tylko w tym celu go stosowalem ,co do podnoszenia gh to raczej bym na to niestawial );
Zmieniony przez - combad w dniu 2008-06-22 22:45:30
Zmieniony przez - combad w dniu 2008-06-22 22:45:30
...
Napisał(a)
wlasnie optymalna dla ciebie - nie koniecznie dla innych
w przypadku zma nie liczylbym na jakas znaczaca poprawe snu, chyba ze masz niedobory skladnikow, ktore w nim wystepuja...
Stosowanie GABA mialo przede wszystkim zwiekszac ilosc GH...jednak w formie jaka sie ja sprzedaje(oral) nie ma szans na jakiekolwiek efekty w tej materii...
Jezeli szukasz cos na sen to sprobuj valeriane... Mnie bardzo dobrze sie spi po phenibucie..

w przypadku zma nie liczylbym na jakas znaczaca poprawe snu, chyba ze masz niedobory skladnikow, ktore w nim wystepuja...
Stosowanie GABA mialo przede wszystkim zwiekszac ilosc GH...jednak w formie jaka sie ja sprzedaje(oral) nie ma szans na jakiekolwiek efekty w tej materii...
Jezeli szukasz cos na sen to sprobuj valeriane... Mnie bardzo dobrze sie spi po phenibucie..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!