Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
792
Witam tak jak w planuje zrobić cykl SAA od 2 kwietnia złożony z 2 etapów.
Zacznę od przedstawienia się:
Staż treningowy 4lata
Wiek 20 lat
Wzrost 178cm
Waga 92kg
Obwody:
Biceps 44cm
Klatka 118cm
Udo 66cm
pas 88cm
Przebyte cykle SAA:
I cykl
1-5 meta jelfa
II cykl
1-10 omka 500mg e7d
1-10 deka-durabolin 200mg e7d
III cykl
1-4 meta 30mg ed LK
1-8 omka 250mg e3d
8-12 prop 100mg e2d LK
8-12 wino 50mg e2d Desma (fake)
IV cykl
1-6 prop 150mg e2d Malay Tiger
4-10 meta 40mg British dragon (fake)
6-12 prop 200mg e2d Malay Tiger
V cykl
1-15 enan 500mg e5d (PMP , Iran )
8-14 meta 30mg ed (pakistan)
Celem cyklu jest przyrost siły aktualnie uprawiam Trójbój siłowy
Moje wyniki to
230kg-1x Przysiad
160kg-1x Wyciskanie
270kg-1x MC
Dieta
1 fazie cyklu
2,5g Białko
3,5g WW
1g T
2 Faza
3g B
3g WW
1gT
Planowałem zrobić taki cykl
1-8 meta 40mg ed
1-11 Boldenon 425mg e3d
1-12 mix 250mg e3d
12-20 HRT enan/mix/cypio 125mg e6d
20-28 prop 100mg ed
22-29 wino 30mg ed
Zakupione mam już
-50ml Boldenonu genamed pharma
-16ml propa Balkan
-10ml propa Phenom
-200tab. meta Malay tiger
Jeśli chodzi o MIX to mam do wyboru:
- Test mix phenom 350mg/1ml
- Sustamed 250 Malay tiger 250mg/1ml
- Omnadren 250mg/1ml
- Susta Pakistan lub Egipt
Wino na razie mam dojście tylko do:
-Desma
-Maly Tiger
-Phenom
Z góry dzięki za pomoc, temat będę aktualizował wrzucę foty wieczorem i zdam relacje z cyklu
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
792
Odnośnie barków robię zależy od planu najważniejsze są ćwiczenia kategoria A czyli siad MC i WL w okuł tego są ćwiczenia B czyli pomocnicze, mam w czwartek unoszenie sztangielek bokiem. Co myślicie o mix-ach ? Mam dostęp jeszcze do dobrego enana z Iranu działa bardzo ok
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
792
Prop phenom działa bdb mój kolega bił z tej samej seri wzielismy 3 1 dla mnie 2 dla niego i był zadowolony Boldek genamed działa też jak trzeba wiozłem 50ml i mój kumpel leciał 50ml z teściem Iranem 1ml co 2 dni i też był zadowolony duży wzrost apetytu oraz inne charakterystyczne dla boldka działanie. Właśnie się zastanawiam co wziąść na faze 1 cyklu (masowanie) Wiem że Iran działa jak trzeba , omka też działa ale chyba jest zaniżona, susta malay mnie kusi dobre opinie na forach zbiera nikt się nie skarży...
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
792
tak ale z zatrzymaniem i na komendę, co do innych czynników dużo podróbek trafiałem, miałem kontuzje naderwany mięsień przez który nie mogłem długo ćwiczyć i sporo pospadało obecnie wracam do formy . Czy ja wiem czy tak mało ludzie też biorą na okrągło i za bardzo im nie idzie w TS myślę że wynik w granicach 660kg RAW w wadze do 93kg. ni i przy moim wieku jest dobry.
Z tego co patrze z wyników w kalendarzu PZKFiT
- MP juniorów do 20,23 lat 14-16 grudnia
Kat. do 93 wiek 20lat 1 miejsce wynik 610kg
Kat. do 93 wiek 23lat 1 miejsce wynik 787kg 2 miejsce 607,5kg
Zmieniony przez - xpompa w dniu 2013-02-22 09:24:48