...
Napisał(a)
rozwalaja mnie takie glupie plebany jak reksio, nie dalbym ci do buzi nawet za taka objawe d****izmu..
...
Napisał(a)
reksio widzisz jakis problem? jesli nie to idz do pedagoga w szkole i z nim porozmawiaj...kolejny cwaniak
a niektorzy z nas takich nie lubia
wiec lepiej zatrzymaj czesc ze swoich niedojrzalych i tepych wypowiedzi dla siebie...dobrze Ci radze :)

Siła rodzi się tylko z bólu...
...
Napisał(a)
co za po***any typ... ale jest duzo takich co mysla ze walniesz troche koksu i bedziesz wielki bez cwiczen:-/ idz do budy pajacu glupi,jak ci sie nie podoba na***** sie tu wypowiadasz? lepiej zeby bylo cie widac z kilometra niz przemykac miedzy blokami jak szczur.
...
Napisał(a)
Reksio Myslisz ze ****a Nam chodzi oto aby ****a podobac sie kobietom my to robimy dla siebie przynajmniej mamy jakis cel a takie s****iele jak ty siedza i ******la głupoty a Głupota obrazuje sie brakiem wiedzy na temat dopingu.Wiec reksio Podk***iłes ta wypowiedzia wszystkich ja sam osobiscie mam teraz taka mgłe na oczach ze bym cie dorwał to za***ał na miejscu!!!!!!!!!!!! Jesli zamierzasz Wyp*****lac z takimi tekstami to wyp*****laj bo jeszcze jedna taka wypowiedz i paru chlopaków z forum znajdzie sie którzy mogli by sie z toba spotkac. wiec Sie ****o Pilnuj ok Pozdro.hmmmmm Jak sie w****iłem ;/
/Życie JesT ZbyT króTkie ŻebY Być MaŁYm/
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
chlopaki jaka agresja
widac wplyw saa
przychylam sie do wypowiedzi innych czlowieku niemasz pojecia o dopingu i wypowiadasz sie na ten temat ! idz pan w***** z takimi tekstami jesli troche stralow mialoby robic szafe z czlowieka to wszyscy na ulicy byli by ogromni!a jednak nie sa!niektorzy tak mysla siegaja po koks bo chca byc wieksi ale niestety po czasie odchodza od tego bo widza ile to koszuje zaangazowania , wyrzeczen, sil wkladanych i serca!a my tutaj wszysy cwiczymy bo lubimy robimy to z pasja a nie po to zeby byc wielki i podobac sie laskom bo nawet z tego co wiem teraz laski leca na kolesi umiesionoych ale malych z rzezba!wiec nie ******l mi tu farmazonow ze ten kto wali koks jest slaby psychicznie i jest ciota bo jeszcze spotkasz jakiegos forumowicza na ulicy i dostaniesz oklep
a widze juz chetnych
jesli mowisz ze jestes dumny jak wygladasz i ze masz 18lat to moze wklej nam swoje fotki cwianiaczku wtedy pogadamy

...
Napisał(a)
Reksio uzupełnij profil to się pośmiejemy
bo jakaś nuda to przynajmniej się rozerwiemy troszkuuu 

...
Napisał(a)
Po***any typ wieje na kilometr gownem niemowlecym

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, kiedy umrzesz"
...
Napisał(a)
jak jadą po nim %) podwiesic temat i niech ludzie patrza co sie robi tutaj z takimi kozakami 

Siła rodzi się tylko z bólu...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!