Aczkolwiek tak na dobrą sprawę nie wiem jakie można wykonywać ćwiczenia mając sprzęt podany powyżej aby te partie na których najbardziej mi zależy odgrywały kluczową rolę...
Z tego co czytałem to najlepiej by ćwiczyć 3 razy w tygodniu ? I nie przeciążać klatki (bo najdłużej się ona regeneruje) Więc nie wiem jak dobrać plan biorąc właśnie pod uwagę te czynniki czy mogę prosić o dalszą pomoc??
Waga: 72kg
Wzrost: 180cm
Cel treningowy: poprawić wygląd swojej klatki piersiowej, mięsni brzucha , barków oraz bicepsa.
Staż treningowy na słowni: 0
Uprawiane inne sporty: bieganie, piłka nożna, pływanie
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Gryf prosty, Ławka prosta, skośna, hentelki, obciążenie 72kg
Dieta: od 2 tyg
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: w chwili obecnej brak
Z tego co czytałem to najlepiej by ćwiczyć 3 razy w tygodniu ? I nie przeciążać klatki (bo najdłużej się ona regeneruje) Więc nie wiem jak dobrać plan biorąc właśnie pod uwagę te czynniki czy mogę prosić o dalszą pomoc??
Waga: 72kg
Wzrost: 180cm
Cel treningowy: poprawić wygląd swojej klatki piersiowej, mięsni brzucha , barków oraz bicepsa.
Staż treningowy na słowni: 0
Uprawiane inne sporty: bieganie, piłka nożna, pływanie
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Gryf prosty, Ławka prosta, skośna, hentelki, obciążenie 72kg
Dieta: od 2 tyg
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: w chwili obecnej brak