Cześć. Czy macie jakieś dobre sposoby na zmniejszenie obwodu łydek? Wiem, wiem, większość chce je zbudować, ja z budową przesadziłem i są za duże. Pytania dwa:
- czy kręcąc kardio na rowerze stacjonarnym zawsze buduję łydki /taką opinię słyszałem/, czy jest jakiś sposób by działać w drugą stronę lub przynamniej, żey łydki więcej nie rosły?
- inne ćwiczenia kardio, które pomogą wyszczuplić skutecznie łydki
Z bieżni jakiś czas temu zrzygnowałem na korzyść roweru, gdyż była kontuzja, a rower był w niej nawet wskazany. Z kolei podobno orbitrek też buduje łydki. Co o tym myślicie, ma ktoś podobne dylematy?
- czy kręcąc kardio na rowerze stacjonarnym zawsze buduję łydki /taką opinię słyszałem/, czy jest jakiś sposób by działać w drugą stronę lub przynamniej, żey łydki więcej nie rosły?
- inne ćwiczenia kardio, które pomogą wyszczuplić skutecznie łydki
Z bieżni jakiś czas temu zrzygnowałem na korzyść roweru, gdyż była kontuzja, a rower był w niej nawet wskazany. Z kolei podobno orbitrek też buduje łydki. Co o tym myślicie, ma ktoś podobne dylematy?
Treningi są jak mycie zębów. Nie myślę o nich. Po prostu to robię. Decyzja została podjęta.