Ćwiczę już sporo czasu i moja obecna waga wynosi prawie 100 Kg. Oczywscie trzymam diete. Mam pewien dylemat w moim cyklu, z którym ciężko mi sobie poradzieć i mam nadzieje, że Ci którzy naparwde znają sie na fachu pomogą mi.
Zakupiłem już gainera 4 Kg Profi Whey Mass, Do tego chce kupic puszkę
-Monohydtratu kreatyny (250 tableteki 150 mi zostało z poprzedniego)
-Pyruvare kreatyne (200) tabletek
Na czczo chce lykac 5 tabletek Puryvare a po treningu 7 tabletek mono (po obliczeniu na moja wage takie dawkowanie wyszło 1g=10kg)
Teraz tak chce zakupic D-Ryboze i po 3,5g łykać dwa razy dziennie (popijajac braną kreatyne) ale nie wiem czy dodatkowo to wymieszac z CARBO czy moze GLUKOZĄ ??? i własnie z tym mam problem oraz czy dobrze rozpisałem branie tych dwóch kreatyn , takj przynajmniej sugerował OLIMP w FAQ
Mam jeszcze pytanie z CREAFUSION. Czy to sie bierze po cyklu kreatyny, czy to jest kreatyna ?
Zakupiłem już gainera 4 Kg Profi Whey Mass, Do tego chce kupic puszkę
-Monohydtratu kreatyny (250 tableteki 150 mi zostało z poprzedniego)
-Pyruvare kreatyne (200) tabletek
Na czczo chce lykac 5 tabletek Puryvare a po treningu 7 tabletek mono (po obliczeniu na moja wage takie dawkowanie wyszło 1g=10kg)
Teraz tak chce zakupic D-Ryboze i po 3,5g łykać dwa razy dziennie (popijajac braną kreatyne) ale nie wiem czy dodatkowo to wymieszac z CARBO czy moze GLUKOZĄ ??? i własnie z tym mam problem oraz czy dobrze rozpisałem branie tych dwóch kreatyn , takj przynajmniej sugerował OLIMP w FAQ
Mam jeszcze pytanie z CREAFUSION. Czy to sie bierze po cyklu kreatyny, czy to jest kreatyna ?