Szacuny
0
Napisanych postów
87
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1587
samopoczucie na treningu dobre tylko takie problemy z tym wypiciem ze to szok bede probowal z carbo pic czy lepiej nie?? powiem szczerze ze na treningu niezly power byl;p ale smak kurde szkoda ze nie da rady cos z tym zrobic;p
Szacuny
0
Napisanych postów
87
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1587
to bede pil;p jeszcze jakos przechodzi z carbo cos czuje ze to dobry stack:P dawno takiego trenigu nie zrobilem bylem zadowolony:P zobaczymy poznije jak bedzie;p licze na to ze dobrze :Pa Ty brales ten stack?? jak tak to zadowolony byles?
Szacuny
0
Napisanych postów
87
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1587
to jak bys mial brac to przygotuj sie na smaczek;p hehe ale moze dla Ciebie dobry by byl;p ja jestem wrazliwy na takie smaki hehe kumpel bierze ze mna i mu jakos przechodzi hehe moze przywyczaje sie do smaczku:]
Szacuny
0
Napisanych postów
87
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1587
probowalem z kubusiem i okrpny nic to nie zmienilo:/ wczoraj fatalnie sie czulem zpac nie moglem tak mnie krecilo w zoladku i wogole sie zle czujel a ostatnia porcje wypilem po treningu ok 18 i dopiero zjadlem posilek ok 22 bo nie mialem ochoty na zadne jedzenie... czym to moze byc spowodowane ?? dalej brac ta odzywe czy odstawic?? czy dalej probowac i walczyc z nia:P