Witam wlasnie zakupilem Xpand caplets. Niestety na opakowaniu dosyć niedokładnie pisze jak mam to zażywać. Proszę o wskazówki, mój wzrost to 182cm, a waga to 78kg.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
a wystarczyloby przeczytac dokladnie etykietke , i juz by nie bylo niejasnosci i nie umienia porownac z prochem
otoz xp caplets to DODATEK do prochu , a nie zamiennik , w podtytule nawte pisze perpetual pump czyli nieustanna pompa , bo bierzesz porcje 4 tab rano , 4 tab popoludniu , wieczorem 2 porcje proszku (przed i po treningu ) i masz pompe caly dzien - proste , tylko torche drogie ...
same tabletki i to jedzac 4 dziennie to watpie zebys wogle poczul
pozdr
otoz xp caplets to DODATEK do prochu , a nie zamiennik , w podtytule nawte pisze perpetual pump czyli nieustanna pompa , bo bierzesz porcje 4 tab rano , 4 tab popoludniu , wieczorem 2 porcje proszku (przed i po treningu ) i masz pompe caly dzien - proste , tylko torche drogie ...
same tabletki i to jedzac 4 dziennie to watpie zebys wogle poczul
pozdr
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
4 tabsy dziennie :p , najlepiej z pol godz przed treeningiem
im wiecej supli tym lepiej
...
Napisał(a)
hehe wiem , ja jestem amatorem :P, sluchajcie a dobrz ebedzie jak 2 tabletki z rana naczczo i 2 przed treningiem? A po treningu i przed snem nic nie brac?
...
Napisał(a)
MINIMUM DWA RAZY DZIENNIE PO 4CAPLETY
4 ZARAZ PO PRZEBUDZENIU
4 PRZED TRENINGIEM 45MIN LUB W POLUDNIE W DNI B/T
4 ZARAZ PO PRZEBUDZENIU
4 PRZED TRENINGIEM 45MIN LUB W POLUDNIE W DNI B/T
...
Napisał(a)
hehe wiem ja jestem amatorem dlatego nieekonomicznie wyszlo ;). Chlopaki to dobrze bedzie jak bede bral 2 tabletki rano i 2 przed treningiem? A czy nie powinno sie brac jeszcze po treningu i przed snem? np cos takiego: 1 z rana naczczo, 2 przed treningiem, 3 po treningu, 4 przed snem.
...
Napisał(a)
własnie tu jest problem
gdyz wagowo jest niezgodne
wymijajaco tlumaczone innym sposobem wchlaniania itd
brakuje skladnikow
porcje z opakowania to 2 razy 4szt dziennie
a proszek dwie miarki
caps nie ma wiecej niz 1,5g (na oko)
Zmieniony przez - BULMASTIF w dniu 2007-02-25 18:05:52
gdyz wagowo jest niezgodne
wymijajaco tlumaczone innym sposobem wchlaniania itd
brakuje skladnikow
porcje z opakowania to 2 razy 4szt dziennie
a proszek dwie miarki
caps nie ma wiecej niz 1,5g (na oko)
Zmieniony przez - BULMASTIF w dniu 2007-02-25 18:05:52
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!