hehe no niezle tylko ze jak ja po tym urosne 40 cm i przytyje 80kg to co bedzie xD
...
Napisał(a)
Dostaniesz kontrakt w NBA jako nastepca Shaqa 

Witalij Kliczko na prezydenta Ukrainy !!!
...
Napisał(a)
no to mowisz ze chcesz urosnac.. wpieprzaja ci ludzie do glowy ze sie nie da, ale gosc pisze ze jak juz chcesz hormony wzrostu to kup dietanabol a tobie nie pasuje. to nie zakladaj takich postów. pozatym rzucasz sie do kazdego jakby ci ktos zrobil, skrzywdzili cie ze masz tyle wzrostu? to im to powiedz a nie okazuj uczuc na forum gdzie ludzie sa tak mili z chca ci pomoc..
Pamietaj ze nie jestes najwazniejszy na swiecie i interesuj sie kims bo Cie to kiedys zgubi
Pamietaj ze nie jestes najwazniejszy na swiecie i interesuj sie kims bo Cie to kiedys zgubi
One world, One MUAYTHAI
...
Napisał(a)
JAK CZYTAM TAKIE POSTY ROZPIESZCZONEGO PRZEZ KASE 15 LATKA TO MAM OCHOTE MU SPRAĆ DUPSKO I NAUCZYĆ WYCHOWANIA
Forumowicze próbują Ci pomóc, ale może właśnie takim wzrostem Cie Bozia pokarała za Twój charakter?
Forumowicze próbują Ci pomóc, ale może właśnie takim wzrostem Cie Bozia pokarała za Twój charakter?
f*** the world, only God can judge me.
...
Napisał(a)
CZłowieku masz jeszcze niecałe 16 lat, więc spokojnie. Urośniesz jeszcze
Wielu znajomych było małym,i i wogle, a w wieku 17 zaczęło ich wywalać w górę
A i napisałeś jeszcze tak co mnie oni interesują? interesuje sie tylko własną dupą i mam ich właśnie w owej(...)
NO to co cię interesuje ich wzrost ?? miej ich w dupie tak jak napisałeś....
Temat do kasacji.
Zmieniony przez - MARCIN n2o w dniu 2009-01-28 10:50:48

Wielu znajomych było małym,i i wogle, a w wieku 17 zaczęło ich wywalać w górę
A i napisałeś jeszcze tak co mnie oni interesują? interesuje sie tylko własną dupą i mam ich właśnie w owej(...)
NO to co cię interesuje ich wzrost ?? miej ich w dupie tak jak napisałeś....
Temat do kasacji.
Zmieniony przez - MARCIN n2o w dniu 2009-01-28 10:50:48
>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
powiedzcie mi jak moge dostac ten dietanabol i ile ok, kosztuje... :)
...
Napisał(a)
jaja se robisz? 

"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
dietanabol najcześciej w tesco jest,ale ostanio w biedronce była wyprzedaż [chyba 60zł za 100tabl/5mg] naprwade polecam ! Najlepiej łączyć z TRENINGbolem

nie chcę soga, kilknij na pajacyka: http://www.pajacyk.pl/
...
Napisał(a)
jak to nie wiemy? Przecież SBL_pl Ci napisał 

"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!