Mam 21 lat i problemy hormonalne w postaci za niskiego teścia, aktualnie jestem na trt z zalecenia lekarza i przymuje podczas tego trt 0,5ml omnadrenu co 2 tyg. Z moich objawów niskiego teścia to byo głównie odkładanie się tłuszczu na nogach i pośladkach oraz bardzo widoczne boczki (dziewczyna twierdzi, że pierwszy raz widzi faceta z aż takimi boczkami

Na początku czerwca idę na kontrolę do mojego lekarza i chciałbym pierw was się zapytać o coś, niżej daje wyniki hormonalne przed kuracją. Konkretnie chciałbym się zapytać o estradiol, czy jeżeli wyniki (które idę robić na dniach) dalej będą w tych okolicach (20 pg/ml) to czy warto było by to obniżać? Bo pokazywałem te wyniki lekarzowi i babka stwierdziła, że są okej, ale jak bardzo chce to przepisze mi to trt. Pytam, bo moją dużą bolączką są te nogi (65cm obowdu przy 76kg i 182cm) z czego głównie jest to tłuszcz i aktualnie wygląda to tak, że na brzuchu powoli widać już kratkę podczas redukcji, a nogi dalej zalane i czy nie odpowiada za to ten wlasnie estrogen?
Niżej zdjęcie sylwetki i wyniki.

Zmieniony przez - Lume w dniu 2017-05-21 19:17:05
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Lume__Redukcja_v2_z_IF-t1030720.html?master=1#
Dziennik Treningowy.