Szacuny
781
Napisanych postów
3070
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
123383
Na stare lata postanowiłem spróbować przygotować się do MP w Kulturystyce w kategorii weteranów +40. Ambitnie chce to uczynić w domowych warunkach bazując na sprzęcie Keltona.
Ławeczka TRYTON HL1 + stojaki + stacja do nóg HZ14 + modlitewnik HZ1
Poręcze HD16
Wyciąg HW9 i stacja do nóg HZ8
Sztanga prosta, sztanga łamana + sztangielki + obciążenia
brama (niestety czekam jescze na jej wyprodukowanie)
Posiadam ponad 20 lat doświadczenia w treningu siłowym, dodatkowo konsultuję się z Dominikiem Hałasem doświadczonym zawodnikiem i trenerem kulturystyki(Vicemistrz Świata juniorów) i Pawłem Chruścickim zawodnikiem Strongman.
Szacuny
781
Napisanych postów
3070
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
123383
Na początek przedstawię moją historię trenowania i założania na przyszłość.
Treningi na siłowni rozpocząłem w 1989 roku i tak z małym przerwami związanymi ze studiami, założeniem rodziny itp trenowałem do maja 2007. Osiągnąłem wagę 102 kg przy wzroście 179 cm. Następnie w wyniku traumatycznych zdarzeń które mnie spotkały zaprzestałem trenowania i moja waga w ciągu roku spadła do około 75kg. Treningi wznowiłem w połowie 2008 roku i już w warunkach domowych ponieważ w obecnej sytuacji nie mam czasu żeby udać się na siłownię. Samodzielnie wychowuję dwóch synów.
To są zdjęcia z lipca 2008 początek odbudowy formy
Obecnie ważę 96kg i przez najbliższe półtora roku zamierzam budować masę mięśniową. Moim celem są MP w Kulturystyce + 40 w 2013 roku
No może teraz jestem ciut bardziej siwy bo zdjęcia są z maja 2011
Zmieniony przez - RedAlert w dniu 2011-12-09 10:27:34
Zmieniony przez - RedAlert w dniu 2011-12-09 13:35:47
Szacuny
1
Napisanych postów
318
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2226
Witaj :)
Gratuluję samozaparcia :)
Do 2013 roku jeszcze trochę czasu :)
Zapraszamy na zawody w przyszłym roku organizowane z Keltonem :)
Będziesz mógł sprawdzić swoje możliwości ;)
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam
Paulina z Kelton'a
Skontaktuj się ze mną
GG: 22394253
Tel: 663 959 400
[email protected]
Szacuny
781
Napisanych postów
3070
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
123383
Narazie to powrót do dawnej wagi. Ale zwiększajac masę jednocześnie staram się zbytnio nie zalać. Do tej pory dysponowałem dość skromnym sprzętem bo tylko sztangi prosta i łamana, sztangielki i ławeczka i stojaki ale jak widać i z tym można harmonijnie rozbudować swoje ciało. Obecnie moja siłownia znacznie się rozbudowała. tak jak to opisałem w pierwszym poście i zgodnie z obietnicą Pani Magdy brama już do mnie jedzie i w poniedziałek będzie już w domku.
Szacuny
0
Napisanych postów
309
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9123
Moze warto by bylo zalozyc dziennik treningowy? Z checia bym poczytal na temat postepow. PRzemiana niezla, ale widze ze bedzie o wiele lepiej. Na pewno inni by na tym skorzystali i na pewno byloby sporo pytan