Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
53
Witam bardzo serdecznie !
Chcialbym poruszyc temat nadmiernej potliwości i związanym z nią nieprzyjemnym zapachu!
Problem zaobserowałem już kilka lat temu, niejednokrotnie był przyczyną moich niepowodzeń życiowych, chodzi mi głównie o zapach, bo w sumie to pocę się jak każdy normalny facet tylko ode mnie unosi się bardzo nieprzyjemny zapach!! Od razu mowie, ze dbam o higiene osobistą - codzienny prysznic, jednak pot ma taki specyficzny zapach, ze nietrudno go wyczuc, nawet po kąpieli porannej, ubieram się i po 15-45min zaczyna już po prostu ode mnie śmierdzieć!!
Dlatego pomocy pomocy i jeszcze raz pomocy !!!
Moze napisze czego juz probowalem:
- rozmaite sztyfty,
- antidral i Etiaxil: bezbarwny antyperspirant pod pachy i na dlonie,
- picie herbaty z szalwi
Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje za odpowiedzi ! Jeśli komuś się uda mi pomóc tzn poda sposób który mi pomoże to się napewno odwdzięcze w zł $$$ :D
Szacuny
2
Napisanych postów
269
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1231
czosnek oczyszcze Ci ciale cialo
kiedy nasmarujesz sobie stopy czosnkiem mozesz nawet miec troche czosnkowy wydech - takie to mocne gowno q;
dieta ma duzy wplyw na pot
nie wiem czemu koledzy polecaja wywalenie miesa
ale ja osobiscie polecalbym poprostu zaczac zdrowo sie odzywiac (sfd - odzywianie)
Wpisz maksymalnie 3 linijki do 120 znaków w każdej. Podpisy są dynamiczne - jeśli gdzieś wyjeżdżasz, tutaj możesz umieścić odpowiednią informację.
Szacuny
0
Napisanych postów
191
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3135
Boofi ma racje. Powinienes zmienic diete. Jesli nie umiesz zrezygnowac z miesa to przynajmniej je ogranicz na kozysc "surowek". BARDZO BARDZO DUZO wazyw i owocow.
Znajomy mial taki sam problem. Zmienil diete na prawie wegetarianska i wszystko jest OK.
ps. wiekszoc tego typu przypadlosci wywolanych jest niezdrowym zywieniem