Cześc wam pare lat temu zauwazylem w jednym jadrze dziwne klebki jakby zyly pod jadrem i troche nadnim poszedlem do urologa zbadal mnie i powiedzial ze wszystko jest ok jednak teraz po 4 latach prawie od tej wizyty zobaczylem pare postow o raku jader i troche sie boje bo to jadro mnie czasem pobolewa nawet podbrzusze boli a z tego co czytalem to wlasciwe badanie jadra polega na badaniu krwi miedzy innymi a ten lekarz pare lat temu tylko mnie pomacal;/ nic wiecej teraz wydaje mi sie ze jest tego wiecej niz bylo cale jadro jest w tych mozna powiedziec kablach i troche sie boje kolejnej wizyty co otym myslicie...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
żylaki powrózka nasiennego!
https://www.sfd.pl/Zylaki_powrozka_nasiennego!-t242196.html
...i nie wstydliwe tylko powszechne, nie łam głowy
https://www.sfd.pl/Zylaki_powrozka_nasiennego!-t242196.html
...i nie wstydliwe tylko powszechne, nie łam głowy

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Dzięki za odpowiedz mam nadzieje ze to tylko to a nie to czego sie obawialem... bo zgrubienia tez jakies sa eh sam niewiem bede musial sie przełamac i pójsc niedlugo to urologa dzięki za odpowiedz
...
Napisał(a)
a mi sie zdaje, ze czest was przesadza z tymi zylakami, pewnie wyczuliscie najądrza i myslicie, ze cos jest nie tak ;]
-_-'
...
Napisał(a)
eh niewiem wiem jedno ze w jednym jadrze jest tego wiecej niz bylo naprawde wydaje mi sie ze coraz wiecej i mam nadzieje ze to tylko zylaki ... o ile w ogole w najgorszym wypadku
...
Napisał(a)
Dla pewności idź jeszcze raz do urologa i zagadaj z nim żeby dał Ci skierowanie na USGie moszny.Potym będzie wszystko wiadomo
Głowa do góry,ale pamiętaj o tym że trzeba dbać o jajeczka
Głowa do góry,ale pamiętaj o tym że trzeba dbać o jajeczka

Boisko żywe,diabeł martwy
boisko martwe,diabeł żywy
/ks/Bosko
...
Napisał(a)
alesh ja onie dbam pielegnuje je jak najdrozsze skarby:p dlatego wlasnie sie tak katuje od tego czasu jak przeczytalem ten post o raku dostalem takiej korby ze pewnie sam sobie teraz wmawiam ze jest czegos wiecej
...
Napisał(a)
ee przestań,takie zamartwianie się nic nie da.Może tylko zaszkodzić.
Staraj się o tym nie myśleć
Staraj się o tym nie myśleć

Boisko żywe,diabeł martwy
boisko martwe,diabeł żywy
/ks/Bosko
...
Napisał(a)
Najlepiej udaj sie do specjalisty i powiedz o swoich spostrzezeniach, dolegliwosciach oraz niepokojach. Tylko lekarz moze wlasciwie ocenic Twoj problem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!