Cześć wam.Ćwicze już ponad pół roku (intensywnie bo co drugi dzień)i zawsze do treningu pije 1,5l wody.Chodzi mi oto czy jest jakaś różnica między najtańszą wodą mineralną np.OAZA z biedronki,a ARCTIC??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Sie ma ja tam pije dużo conajmniej 5l dziennie (woda, herbata, soki) i nie narzekam. Najczęściej pije wody z marketu. Są tanie a przy tych ilościach to i tak minerałów mi nie brak
Jak jestem w szkole to też wode biore. Nie pijam coli i tym podobnych- tak się przyzwyczaiłem że mi nie brak.
"Niech nienawidzą byleby się bali"

"Niech nienawidzą byleby się bali"
...
Napisał(a)
Jeste róznica i to duża.Ta Oaza nie ma zadnych atestów.A np:Arctic jest lepsza bo przeszła jakies tam testy laboratolyjne.Ale według mnie najlpsza woda to muszynianka.
!!!Dzień bez siłowni, to okropny dzień!!!
ZeSraJ SiE,a NIe DaJ SiE!
...
Napisał(a)
Brutus a nie czujesz roznicy smaku pomiedzy woda za 50gr a taka za 2 zł.?
te tanie smakuja jak woda z kranu
te tanie smakuja jak woda z kranu

ZeSraJ SiE,a NIe DaJ SiE!
...
Napisał(a)
No nie wiem, cos czuć ale mam glęboką nadzieję ,że ta tańsza to nie jest kranówa
.
BRUTUS

BRUTUS
...
Napisał(a)
I nadal nie znam odpowiedzi,jeden mówi tak drógi tak,ale wierze Brutusowi,a jeżeli chodzi o smak to nieważne,ważne jest aby dobrze została wchłoniona przez organizm
...
Napisał(a)
Ja poprostu pije tanioche i jakos żyje
,a żadnych informacji szczegolowych nie posiadam, pewnie te droższe są z jakiegoś głębszego żródła, moze wzbogacone jakimis składnikami mineralnymi, nigdy nie zwracałem na to uwagi
BRUTUS

BRUTUS
...
Napisał(a)
te drozsze sa drozsze bo te firmy daly w lape aby miec jakies tam atesty ;))) a tak na serio to ja pije taka wode kupowana w biedronce i ona mi baaardzo smakuje i ogolnie jest spoko i nawet moim zdaniem jest lepsza od tych z "wyzszej polki" poprostu utarl sie stereotyp ze jak cos drozsze to lepsze ale nie zawsze tak jest ...
"nie ma rzeczy niemozliwych - sa tylko ludzie, ktorzy jeszcze o tym nie wiedza"
"nie ma rzeczy niemozliwych - sa tylko ludzie, ktorzy jeszcze o tym nie wiedza"
...
Napisał(a)
Ja tak samo. Pije Oaze z biedronki i jakos zyje.
Pozdrawiam.
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

Pozdrawiam.
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!