Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
170
siemka all !! mam pytanko, moj bic cos sie ze mna drazni glownie prawy !! wiec problem polega na tym ze moja prawa reka jest znacznie silniejsza i wieksza od lewej ( od jakiegos czasu proboje to skorygowac ) ale od kilku trenningow nie moge dociagac 12 powtorzen ( prawa ) a lewa zadziwijaco dobrze mi idzie ! nie mam zielonego pojecia dlaczego ! czekam na wasza pomoc ! pozdro !
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
170
nie chodzi mi o cwiczenia zeby to skorygowac czy cos w tym stylu bo to juz wiem tylko chce znac powod dlaczego moja prawa reka jest slabsza od lewej chodz w rzeczywistosci tak nie jest !! troche ciezkie do zrozumienia dlatego sam nie wiem co to moze byc...
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
170
obciazenia sa te same ! na lewa reke robie 1, 2 powtorzenia wiecej a prawa nie wytrzymuje nawet 12 = (( sprawdzalem sie i prawa reka mam lepsza o jakies 10 kg !
Szacuny
58
Napisanych postów
6529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36902
no o tym mowie! - lewa ręka potrafi podnieść mniejszy ciężar zaś wytrzymuje więcej powtórzeń a prawa na odwrót - podnosi większy ciężar ale mniej razy. Przy ćwiczeniach dobieraj ciężar do prawej ręki tak, aby mogła wykonać tyle powtórzeń co lewa tym samym ciężarem
Zmieniony przez - Gwjazdor w dniu 2006-08-17 19:09:03
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti