W zwiąsku z MP w WW miałem ostatnio kilka rozmów . Szczerze mówiąc nie zdawałem sobie sprawy z tego jak nas czołowych zawodników którzy " wiecznie " ci sami zajmują najwyższe lokaty na MP postrzegają inni . Ci którym WW sie podoba i próbują swych sił nie koniecznie na zawodach bo jak twierdzą nie mają szans przy najlepszych .Choć sie im podoba ta rywalizacja to ich wyniki mocno odbiegają od najlepszych.
Myślę że tak wygląda w każdej konkurencji ale z drugiej strony to faktycznie może zniechęcać w braniu udziału w zawodach WW. A raczej chciało by sie żeby frekwencja była jak największa i żeby WW przyciągało większe ilości startujących.
Może faktycznie wprowadzić coś na zasadzie karty Pro w WW na MP?
Umozliwić wygrywanie zawodów tym co zaczynają czy tym którzy nie moga poświęcic tyle czasu na WW co czołowi zawodnicy. Moze to zdopingowało by wielu do pracy aby uzyskać taką" kartę Pro " ?
Wstawiam ten temat żeby podyskutowac i wypracowac jakieś pomysły.
Szkoda sie zamykac w tak wąskim gronie specjalistów od wytrzymałościowego wyciskania sztangi.
Więcej startujących więcej możliwości pokazania WW
Piszcie o wszystkim co wiąże się z naszą konkurencją . Szczególnie początkujący ale i weterani WW pewnie maja wiele spostrzeżeń i uwag.
Myślę że tak wygląda w każdej konkurencji ale z drugiej strony to faktycznie może zniechęcać w braniu udziału w zawodach WW. A raczej chciało by sie żeby frekwencja była jak największa i żeby WW przyciągało większe ilości startujących.
Może faktycznie wprowadzić coś na zasadzie karty Pro w WW na MP?
Umozliwić wygrywanie zawodów tym co zaczynają czy tym którzy nie moga poświęcic tyle czasu na WW co czołowi zawodnicy. Moze to zdopingowało by wielu do pracy aby uzyskać taką" kartę Pro " ?
Wstawiam ten temat żeby podyskutowac i wypracowac jakieś pomysły.
Szkoda sie zamykac w tak wąskim gronie specjalistów od wytrzymałościowego wyciskania sztangi.
Więcej startujących więcej możliwości pokazania WW

Piszcie o wszystkim co wiąże się z naszą konkurencją . Szczególnie początkujący ale i weterani WW pewnie maja wiele spostrzeżeń i uwag.