Szacuny
2439
Napisanych postów
12124
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
591103
Jesteśmy już po treningu. Grono skromne, ale nadrabia jakością :D
Praktyka czyni mistrza. Drugie spotkanie było dużo lepiej zorganizowane. Cały team w koszulkach Ladies super się prezentował. Jednak identyfikacja wizualna robi swoje :D
Miejsce bardzo fajne. Obczaiłyśmy nową siedzibę McFit na Wołoskiej. Poza brakiem kettli powyżej 8 kg wszystko super. Dużo miejsca i bardzo dużo sprzętu. Wręcz można się zgubić. Albo coś... :D
Trening wszedł bardzo dobrze. Podzieliśmy się na dwie grupki i zrobiłyśmy to samo. Mogłyśmy się trochę docisnąć z ciężarem dzięki temu i wyłapać jakieś elementy do poprawki.
Niestety mój telefon nie poradził sobie z 50 filmikami i zdjęciami i musiałam to podzielić na części, ale i tak wyszło całkiem nieźle. Cały trening jest uwieczniony na filmikach (poza rozgrzewką i rozciąganiem :P).
Oby do następnego!! :D
Zmieniony przez - paula.cw w dniu 2016-06-27 16:20:12
Szacuny
2439
Napisanych postów
12124
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
591103
I moje ulubione fotki. Nie wiedziałam, że ten moment został uwieczniony na zdjęciu- stwierdziłyśmy że kobiece tyłki utrudniają pozowanie z tricepsem z tyłu :P
Zmieniony przez - paula.cw w dniu 2016-06-27 16:28:32
Szacuny
658
Napisanych postów
8604
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
143874
no co, po prostu w weekend miałam fazę na gubienie rzeczy Paula, dzieki wielkie za fotorelację z 50 filmików to by już nawet film długometrażowy wyszedł , miałaś z czego wybierać
Niema nic gorszego niż bycie więźniem własnej głowy, pędzić za ideałem którego nie istnieje kosztem wszystkiego: zdrowia, relacji przyjacielskich/rodzinnych, kosztem bezcennych minut życia, które nigdy nie wrócą..