Puar w 1 walce też był bliski skończenia i ciosami i gilotyną a Thompson nie zrobił nic znaczącego, większość jego kopnięć nie była znaczących tj, ciosów oczywiście nie wszystkie.
...
Napisał(a)
Wiem, to nie był sarkazm :) też uważam że Woodley wygrał zasłużenie.
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
...
Napisał(a)
Tony Ferguson nie jest pewien, czy chce jeszcze walczyć z Khabibem Nurmagomedovem
Tony Ferguson nie jest pewien, czy będzie chciał jeszcze walczyć z Khabibem Nurmagomedovem po rym jak Rosjanin wypadł z walki z nim na gali UFC 209.
Tony Ferguson był gościem w ostatnim odcinku The MMA Hour w którym opowiedział o tym, co czuł po tym jak odwołano jego walkę i jakie myśli krążyły mu po głowie. Więcej
Tony Ferguson nie jest pewien, czy będzie chciał jeszcze walczyć z Khabibem Nurmagomedovem po rym jak Rosjanin wypadł z walki z nim na gali UFC 209.
Tony Ferguson był gościem w ostatnim odcinku The MMA Hour w którym opowiedział o tym, co czuł po tym jak odwołano jego walkę i jakie myśli krążyły mu po głowie. Więcej
Redaktor Fight24.pl i Sceny MMA i K-1
http://www.fight24.pl/
http://www.sfd.pl/Scena_MMA_i_K_1-f131.html
...
Napisał(a)
Steven0grindPrzestaje lubic kazdego, kto okazuje sie idiota, niezaleznie od tego kim jest I jaki ma dorobek.
Ha, zeby o wyrazil swoje zdanieOn placze i wygaduje bzdury od miesiecy. Po samej walce mozna to zrozumiec, emocje itd, ale im dalej w las tym "lepiej".
Jemu sie wydaje, ze przegral z Brockiem przez koksy i ma bol dupy. Wymysla sobie spiskowe teorie, slowem, p******i od rzeczy. Przed walka nie przeszkadzaly mu zadne koksy, bo byl pewien ze go znokautuje-przegral sromotnie, bo ma ch**owe zapasy, i nagle zmienil zdanie.
Jego komiczne zadania z dupy i pozwy pomine milczeniem.
Nie ja jeden zmienilem o nim zdanie i nie ja jeden przestalem mu kibicowac, najwyrazniej przegial pale.
Zmieniony przez - grind w dniu 3/7/2017 1:27:18 AM
100% racji. Ch** z jego dorobkiem, argument po chvju, że "masz go szanować, masz być jego fanem, bo tyle osiągnął". Grind tu nie przeczy że jest bdb fighterem i legendą tylko, że zachowuje się w ch** niehonorowo. Wie ocb w sporcie i wiedział ocb z Lesnarem. Został całkowicie zdominowany w tej walce i wp****** od Lesnara powracającego z emerytury i teraz sądami straszy.. Widzę że UFC i tak poszło mu na rękę 750k zgarną za tą walkę, chyba wcześniej tyle nie miał. Jednak teraz po KO od Reema już raczej go w UFC nie zobaczymy. W sumie zobaczyłbym walkę Hunt vs Arlovski - przegrany opuszcza UFC.
Pozwy są tak samo głupie (wiadomo że nic z tego nie będzie nawet jak Reem wpadnie na koksie) jak to że Holly Holm wysłała odwołanie do werdyktuCo do obrońców Hunta to pewnie nie wiedzą jak Marko zaj**iście po fanach ciśnie na tweeterze - on ma w dupie fanów
![]()
chwila chwila panowie to nie Marka zlapano na towarze, tylko Brocka, mial prawo byc wkvrwiony, i ja nie kaze grindowi 'go szanowac' tylko mnie dziwi jak mozna 'znielubic' zawodnika ktory zawsze daje zayebiste walki i nikogo nie unika, tylko za to co mowi, moze mowic co chce,jego prawo nikt z nas nie wie jakie tam sa relacje z Whitem, moze on mial prawo sie wkvrvic,Steven jakos nie zauwazylem tego ze Hunt ma w dvpie fanow, a tweeta przegladam, a ty Steven jeszcze rok temu uwazales ,Reema za 'leszcza' i co juz nie jest 'leszczem?

...
Napisał(a)
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Steven0bane nie chce mi się z tobą gadać![]()
Nie tylko tobie

1
"CHO NO TU" - Seba
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Marcin Najman vs Pawel Trybson Trybala
Następny temat