Szacuny
2292
Napisanych postów
14689
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
97980
Ferguson nie dostał kasy za występ. LOL. Liczę że szybko zaklepią (po raz 4 ich walkę). Powinien dostać pieniądze, zmarnował tyle czasu na training camp, tyle kasy i wgl. Khabib ciągle przez kontuzje wypada, 2 raz wagi nie zrobił, tiramisu żarł przed walką i za to wszystko płaci Ferguson. To było maksymalne short notice więc nie można dziwić się Fergusonowi, że nie wziął walki z MJem czy kimś innym zwłaszcza, że sporo mniej kasy dostałby.
Mam nadzieję, że Ferguson mu za to wszystko naj**ie
Szacuny
444
Napisanych postów
9936
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
103395
Steven0
Ferguson nie dostał kasy za występ. LOL. Liczę że szybko zaklepią (po raz 4 ich walkę). Powinien dostać pieniądze, zmarnował tyle czasu na training camp, tyle kasy i wgl. Khabib ciągle przez kontuzje wypada, 2 raz wagi nie zrobił, tiramisu żarł przed walką i za to wszystko płaci Ferguson. To było maksymalne short notice więc nie można dziwić się Fergusonowi, że nie wziął walki z MJem czy kimś innym zwłaszcza, że sporo mniej kasy dostałby.
Mam nadzieję, że Ferguson mu za to wszystko naj**ie
Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Jeśli UFC nie zestawi Conora w walce w obronie pasa przy najbliższej okazji i dadzą mu trzecią walkę z Diazem, to będzie już totalne przegięcie, samowolka i stawianie pupilka Conora do walk, które on chce. Rozumiem raz opuścić kolejkę z obroną pasa, dwa razy to już spore naciągnięcie, ale trzy razy i to z tym samym zawodnikiem, to już srogie przegięcie i nagięcie zasad i ram MMA oraz sportowej rywalizacji.
Walka z Diazem jest jednak wielce prawdopodobna, a Ferguson zasługuje na walkę o pas.
Szacuny
2292
Napisanych postów
14689
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
97980
Na bank Diaz bardziej zasługuje na TSa niż Khabib, on nie dość, że ma sporą rzeszę fanów to jeszcze 1 już pokonał Conora (niektórzy twierdzą, że 2 razy) i nawet 155 zrobi, bo ten gość ma dyscyplinę jak jest zmotywowany, efektownie walczy i prawdopodobnie nie będzie trzeba nikogo szukać w short notice, bo nie wiem czy wgl Diaz raz wypadł przez kontuzję.
Już pare dni po gali a Ferguson vs Khabib wciąż nie zaklepane. Nie wiem, którego ten ramadam się zaczyna, ale słyszałem, że w maju także jak Khabib nie zawalczy do UFC 211 to kolejna przerwa. Jeśli kolejna przerwa to jego następna walka nie powinna być o żaden pas nawet tymczasowy. Najlepiej jakby Ferguson dostał TSa, ale Diaz mnie nie zdziwi i to też spoko walka, którą z chęcią oglądnę. Nie uważacie, że GSP dostający TSa czy Dan Hendo to większe nieporozumienie niż trylogia z Diazem!? Ja tak uważam.
Pytanie co z tą walka z Floydem. W 2016 w to nie wierzyłem, ale coraz więcej się mówi o tej walce więc nie wykluczam. Wolałbym Conora w UFC walczącego, ale jak weźmie walkę z Floydem to serio nie można mieć pretensji do McGregora, bo każdy by tak zrobił, przecież to wypłata życia i szansa życia.
Zmieniony przez - Steven0 w dniu 2017-03-09 16:28:34