...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Cały czas czytałem że Shogun jest the best itp... to była najgorsza walka jaką widziałem w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Dowolny dobry LHW by poskładał Shoguna - dla mnie to on jedzie na dawnej reputacji, a tak naprawdę jest teraz zwykłym has been'em.
Wesoły wegan :)
...
Napisał(a)
O której zaczyna się gala?I czy wiecie,jak z dyspozycją Tomka Drwala?(rymło się
).Bo zawsze miał pecha z jakimiś kontuzjami.Czy tym razem wszystko z nim o.k. i jest w pełnej dyspozycji?
Zmieniony przez - słaby 56 w dniu 2009-01-17 20:10:48

Zmieniony przez - słaby 56 w dniu 2009-01-17 20:10:48
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
...
Napisał(a)
Drwal już walczył, main card o 21. Nie chce Ci spoilerować słaby hehe.
Zmieniony przez - w0jt w dniu 2009-01-17 20:11:53
Zmieniony przez - w0jt w dniu 2009-01-17 20:11:53
Business as usual
...
Napisał(a)
No podobno zmienił trenerów i mieszkał w USA mówił że jest w świetnej dyspozycji mam nadzieje że dobra kondycja będzie i wygra.
No mercy for Nobody
...
Napisał(a)
przepraszam
nie zdążyłem edytować dla tych którzy nie chcieli wiedzieć

...
Napisał(a)
Tomasz Drwal vs. Ivan Serati
Round 1
Serati shoots a fast double-leg takedown, but Drwal shrugs it off with ease. Looking for another shot, Serati is stuffed once again. Drawl gets a takedown of his own and instantly goes to work with hard punches. Several find their target and referee Leon Roberts steps in to save Serati at 2:02 of the opening frame.
Drwal wygrał przez ciosy na glebie
Round 1
Serati shoots a fast double-leg takedown, but Drwal shrugs it off with ease. Looking for another shot, Serati is stuffed once again. Drawl gets a takedown of his own and instantly goes to work with hard punches. Several find their target and referee Leon Roberts steps in to save Serati at 2:02 of the opening frame.
Drwal wygrał przez ciosy na glebie

Business as usual
...
Napisał(a)
mialem poczekac do transmisji ale nie wytrzymalem
W kazdym razie cieszy zwyciestwo Drwala i niedlugo sam sie przekonam jak przebiegala walka

W kazdym razie cieszy zwyciestwo Drwala i niedlugo sam sie przekonam jak przebiegala walka
...
Napisał(a)
Zwycięstwo Tomasza Drwala cieszy
Czekam teraz na linka do walki jeśli się gdzieś pojawi.

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Rękawice do MMA na sparring...
Następny temat