No więc tak mój plan treningowy :
Klata :
wyciskanie na poziomie 4s
rozpiętki 4 s
Barki
zza głowy 4 s
Nogi
łydki 4 s
na maszynie podnoszenie 3 s
plecy :
wyciąg 4s
wyciąg inny uchwyt 4 s
biceps :
na łamanym 4 s
triceps
wyciąg 4s
to był zestaw jeden , natomiast zmieniałem ćwiczenia . Zdałem sobie sprawe ,że mój plan jest zły , za dużo rzeczy... Ogólnie ćwicząc wszystko jakoś szło , prócz klatki i barków ( i nie wiem dlaczego ) . Diete mam , do supli mi sie nie spieszy .
Ćwiczył będe 3 dni w tygodniu i w reszte mam zamiar biegać , ponieważ mam troche nadmiar fatu na brzuchu , a nie chce aplikować sobie diety na redukcje tylko wyrobić to co mam .
Ułożyłem sobie taki grafiK
poniedziałek:wolne
wtorek : 40min ( minimalnie) na biezni
środa : wolne
czwartek : 30 min biegania
piątek : 30 min bieżnia
sobota : 15 min bieżnia
niedzila: wolne albo 15 min.
Poniedziałek i środa wolne ponieważ wtedy mam akrobatyke.
Dodatkowo : basen codziennie prócz , piątku .
Najwięcej fatu , a własciwie niewyrobionej skóry czy jak to nazwać mam na brzuchu , i w sumei tylko tu jest problem , i chciałbym robić cos na brzuch. Czy moge korzystać z książki ( z wydawnictwa Men's Health ? ;] tam jest wszystko ładnie opisane , i nie powiem , chciałbym iść według tego planu.
Wiem , że może powinnenem najpierw mase , a potem redukcje , ale jednak w moim wypadku to chyba najlepiej masa i aeroby , ale to wy lepiej sie znacie i licze że mi cos pomożecie :)
i takie pytanie na koniec : czy uważacie że wykonując starannie swoje założenia , osiągne zamierzone efekty ? w dość dobrym czasie ? :) z góry dzięki za pomoc , obiecałem już w poprzednim topicu soga tym co mi pomogą i słowa dotrzymam .
Waga: 82
Wzrost: 195
Cel treningowy: masa ( siła) i ogólnie wygląd
Staż treningowy na słowni: nierównomiernie 5 mc , ostatnio 2 ciągu
Uprawiane inne sporty: bieganie , kosz , akrobatyka , basen,
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full.
Dieta: Jest
Przeciwskaznania medyczne: NIe
Zażywane suplementy: za wcześnie
Klata :
wyciskanie na poziomie 4s
rozpiętki 4 s
Barki
zza głowy 4 s
Nogi
łydki 4 s
na maszynie podnoszenie 3 s
plecy :
wyciąg 4s
wyciąg inny uchwyt 4 s
biceps :
na łamanym 4 s
triceps
wyciąg 4s
to był zestaw jeden , natomiast zmieniałem ćwiczenia . Zdałem sobie sprawe ,że mój plan jest zły , za dużo rzeczy... Ogólnie ćwicząc wszystko jakoś szło , prócz klatki i barków ( i nie wiem dlaczego ) . Diete mam , do supli mi sie nie spieszy .
Ćwiczył będe 3 dni w tygodniu i w reszte mam zamiar biegać , ponieważ mam troche nadmiar fatu na brzuchu , a nie chce aplikować sobie diety na redukcje tylko wyrobić to co mam .
Ułożyłem sobie taki grafiK
poniedziałek:wolne
wtorek : 40min ( minimalnie) na biezni
środa : wolne
czwartek : 30 min biegania
piątek : 30 min bieżnia
sobota : 15 min bieżnia
niedzila: wolne albo 15 min.
Poniedziałek i środa wolne ponieważ wtedy mam akrobatyke.
Dodatkowo : basen codziennie prócz , piątku .
Najwięcej fatu , a własciwie niewyrobionej skóry czy jak to nazwać mam na brzuchu , i w sumei tylko tu jest problem , i chciałbym robić cos na brzuch. Czy moge korzystać z książki ( z wydawnictwa Men's Health ? ;] tam jest wszystko ładnie opisane , i nie powiem , chciałbym iść według tego planu.
Wiem , że może powinnenem najpierw mase , a potem redukcje , ale jednak w moim wypadku to chyba najlepiej masa i aeroby , ale to wy lepiej sie znacie i licze że mi cos pomożecie :)
i takie pytanie na koniec : czy uważacie że wykonując starannie swoje założenia , osiągne zamierzone efekty ? w dość dobrym czasie ? :) z góry dzięki za pomoc , obiecałem już w poprzednim topicu soga tym co mi pomogą i słowa dotrzymam .
Waga: 82
Wzrost: 195
Cel treningowy: masa ( siła) i ogólnie wygląd
Staż treningowy na słowni: nierównomiernie 5 mc , ostatnio 2 ciągu
Uprawiane inne sporty: bieganie , kosz , akrobatyka , basen,
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full.
Dieta: Jest
Przeciwskaznania medyczne: NIe
Zażywane suplementy: za wcześnie