...
Napisał(a)
Witam prosze tylko o krotka podpowiedz o dawkowabie tego produktu poniewaz jest on nowy w moim zapleczu i kazda opinia osoby zazywajacej tego produktu mile widziana z gory dziekuje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ankieta działu i poznasz odpowiedź na zadane pytanie
Dąż do celu, gdy wszyscy jeszcze śpią.
...
Napisał(a)
NIE BEDE CHLOPIE WYPIELNIAL PO RAZ KOLEJNY potrzebuje szybkiej opini wyluz tu trzeba pomagac nie p******ic jak taki temat dalem nie znaczy ze robie to od wczoraj chlopie i bez urazy
...
Napisał(a)
NIE BEDE CHLOPIE WYPIELNIAL PO RAZ KOLEJNY potrzebuje szybkiej opini wyluz tu trzeba pomagac nie jak taki temat dalem nie znaczy ze robie to od wczoraj chlopie i bez urazy
...
Napisał(a)
Cóż mogę odpowiedzieć Ci jedynie że za rozpisywanie cykli bez ankiety, jest nagradzane banem na parę dni żeby przemyśleć sobie i przypomnieć sobie regulamin. Bez urazy chłopie ale nie jestem tutaj tu od wczoraj
Skąd mam wiedzieć na jakim cyklu jesteś? Ile masz soku?
Itd
Itd
Itd
Itd
ANKIETA jest po to żeby dobrać indywidualne saa pod osobę, która zadaje pytanie.
Bo dobrze możesz być 4 lat na saa i na jakiej podstawie mamy Ci dawki zalecić?
Ankieta daje jako taką sytuacje poglądowa , dzięki wiemy że bijesz np. 3 środki naraz.
Ankieta pokazuje że np. Jesteś po 8 cyklach a wyniki i wymiary bardzo słabe.
A jaki cel cyklu? Masa, redukcja, siła, sw?!?
Możesz mieć np. 110 cm w pasie i twoja dieta kuleje a ty np. tylko co rusz zmieniasz środki.
Nie zapomnijamy że to są leki
a nie "śliwczan kreatyny".
Wypełnij ankietę i się pomyśli
I jak nie jesteś tu od wczoraj chłopie to znasz regulamin, bez urazy :D
Zmieniony przez - nid123 w dniu 2014-10-19 04:42:23

Skąd mam wiedzieć na jakim cyklu jesteś? Ile masz soku?
Itd
Itd
Itd
Itd
ANKIETA jest po to żeby dobrać indywidualne saa pod osobę, która zadaje pytanie.
Bo dobrze możesz być 4 lat na saa i na jakiej podstawie mamy Ci dawki zalecić?
Ankieta daje jako taką sytuacje poglądowa , dzięki wiemy że bijesz np. 3 środki naraz.
Ankieta pokazuje że np. Jesteś po 8 cyklach a wyniki i wymiary bardzo słabe.
A jaki cel cyklu? Masa, redukcja, siła, sw?!?
Możesz mieć np. 110 cm w pasie i twoja dieta kuleje a ty np. tylko co rusz zmieniasz środki.
Nie zapomnijamy że to są leki

Wypełnij ankietę i się pomyśli

I jak nie jesteś tu od wczoraj chłopie to znasz regulamin, bez urazy :D
Zmieniony przez - nid123 w dniu 2014-10-19 04:42:23
Dąż do celu, gdy wszyscy jeszcze śpią.
...
Napisał(a)
diablus88NIE BEDE CHLOPIE WYPIELNIAL PO RAZ KOLEJNY potrzebuje szybkiej opini wyluz tu trzeba pomagac nie jak taki temat dalem nie znaczy ze robie to od wczoraj chlopie i bez urazy
to nie wypełniaj i nie śmieć w dziale,temat zamykam
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!