Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
białka ok 3g, ww ok 5-6g, tłuszcz ok 1g
Opisz swój plan treningowy
plan na masę 4 dniowy
Cel cyklu
dobrej jakość masa mięśniowa
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
ektomorfik
Stan zdrowia
bardzo dobry
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
6
Napisanych postów
118
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
557
Witam mam do was kilka pytań ponieważ to jest mój pierwszy cykl
Mam do dyspozycji 4 ampułki po 10 ml prop(pmp) i 300 tab mety(pmp)
Pytania:
1.Jak to dawkować?
2.Gdzie lądować prop?
3.Co dokupić? (osłonki witaminy itp.)
4.Jakich efektów można się spodziewać? Wiem że to jest sprawa indywidualna ale tak w zbliżeniu
Zmieniony przez - mamedzik1994 w dniu 2013-09-06 10:04:00
Szacuny
3313
Napisanych postów
72175
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
459106
kupujesz środki, uprzednio nic o nich się nie dowiadując ? co to za pytanie gdzie ładować propa?. Zrób sobie albo z samej mety ,albo z samego propa a i tak będziesz zadowolony jeżeli towar ok. A w zbliżeniu zależnie od celu .
Szacuny
6
Napisanych postów
118
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
557
miszczunio nie spinaj się tak ;P jakieś tam pojęcie mam bo trochę czytałem ale chciałem sie upewnić się na 100% miałem okazje to kupiłem wiec jak nie możesz pomóc to się nie wypowiadaj