Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Testosteron - wiazania krotkie vs dlugie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3193

Formularz - Proszę o pomoc

24

Waga

64

Wzrost

177

Obwód ramienia

bd

Obwód klatki

bd

Obwód uda

bd

Obwód talii

bd

Staż na siłowni

treningi na seksji/w domu

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

0

Cel cyklu

masa

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

bardzo malutko

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

chudy

Stan zdrowia

dobry

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

zakola
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 250
Witam.

Z powodu, ze moj organizm bardzo nie chce rosnac zapadla decyzja o malym dopingu.

Od najmlodszych lat cos cwicze, zaczynajac od karate i judo w okresie podstawowki, poprzez szkole sportowa w gimnazjum, i w pozniejszym etapie sekcje kempo i thai. Gdzies po drodze nawet waterpolo udalo mi sie liznac, niestety z powodu notorycznych skurczow nogi musialem podziekowac.
Wracajac do tematu - jestem szkapa i suchoklas. Mimo, ze jestem mocno zbity, przedramienien na upartego moglbym gwozdzie wbijac to przy wzroscie 177 waze, uwaga.. 64kg (i ani rusz nawet o 5gr wiecej). wyobrazcie sobie kij od szczotki z przerzucana przez niego koszulka, tak - to wlasnie ja.
Do tej pory treningi tylko w domu/seksji z hantelkami i obciazeniem wlasnego ciala.

Dlatego postanowilem sie zapisac na normalna silownie i zaczac mam nadzieje rosnac.
Diete mam, nie jest jakas cud ale bilans dodatni jest, staram sie tez jesc przynajmniej 4 razy dziennie.

Tutaj pytanie do "ekspertow" :)
Nie chce brac jakis dziwnych wynalazkow typu trenbolon czy winistrol, zostane przy zwyklym tesciu.
Musze tylko wiedziec, ktory. wq opini jednego znajomego co bawi sie w takie rzeczy, powinienem zaczac od tescia na dlugich wiazaniach, (jako lepszy przyrost masy) a dopiero pozniej rzezbic na krotkich. Testosteron firmy genesis

Moglby mi ktos rozjasnic roznice miedzy jednym a drugim i zasadnoscia stosowania, ktoregos z nich jako pierwszego?

Zmieniony przez - Shinek w dniu 2014-10-21 17:58:14
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106327 Napisanych postów 378364 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711716
wypełnij resztę punktów ankiety,nie chcesz rosnać??napisz co wczoraj zjadleś??

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie moge juz edytowac ankiety

wklejam tutaj worda z dieta

zaraz wezme jakas linijke i sie pomierze:)

dieta
Posiłki co 3 godziny , do każdego minimum pol litra wody niegazowanej

Po przebudzeniu bcaa i glutamina. Pierwszy posiłek pól godziny później

Śniadanie 1 (ładowanie węglowodanów)

a) jajecznica z 1 jajka i 2 białek , 2 kromki chleba pełnoziarnistego ,pomidor ,

b) naleśnik z zmiksowanych 2 jajek , pól szklanki płatków owsianych , łyżki oliwy, łyżka kakao , serka wiejskiego

c) 3 wafle ryżowe z masłem orzechowym plus jakiś owoc do 150 gr ( wyłaczając winogrona )

d) mozzarella (cała) plus 2 wafle ryżowe wymiennie na 2 kromki chleba pełnoziarstego

Śniadanie 2 (węgle + cukry )

a)Płatki owsiane (ok garści ) z jogurtem owocowym (najlepiej bez dodatkowego cukru )

b)Serek wiejski z 2 łyżkami miodu lub łyżka konfitury

c) 2 banany , 100 gr twarogu chudego

Posiłek po treningowy i obiad (zależy od tego kiedy jest trening , białko + węgle ). Mięso albo gotować na rosole albo smażyć na minimalnej ilości tłuszczu , z sosów używamy tylko dobrej jakości ketchupu

Opcjonalnie

a)200 gr piersi z kurczaka (lub indyka)+ torebka brązowego ryżu (lub basmati)+ warzywa z wody do oporu (dużo zielonych warzyw )+ łyżka oliwy

b)250 gr chudej wieprzowiny (schab lub polędwica) + ok 200 gr ziemniaków z wody + surówka (nie mieszać ogórków i pomidorów )+łyzka oliwy

c) 150 gr mięsa mielonego drobiowego + 150 gr makaronu razowego + warzywa pełna dowolność + pół avocado ( z racji ze mięso mielone jest tłustsze niż zwykła pierś jemy go mniej , więc dodatkowym źródłem białka i zdrowych tłuszczy jest avocado )

d) 250 gr Wołowiny (najlepiej mięso na steki ) + pół torebki ryżu (jakikolwiek) i brokóły

c) Ryby chude ok 250 gr ( ryby tylko pieczemy ponieważ strasznie wchłaniają tłuszcz ) torebka ryżu + kilka suszonych pomidorów + warzywa z wody ( zielone :P )

Posiłki obiadowe jemy maksymalnie do godziny 18 . Po tej godzinie spożywamy tylko białka .

Kolacja ( po 18)

a) Puszka tuńczyka z wody + mała cebula
b)Serek wiejski ok 300 gr

c) 3 białka jajek na twardo plus jedno żółtko

d) 100 gr twarogu

Zmieniony przez - Shinek w dniu 2014-10-21 18:22:15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106327 Napisanych postów 378364 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711716
chłopie zacznij od diety bo ta lezy,chyba cię nie dziwi że masz wagę piórkową po takim jedzeniu ?

...
Napisał(a)
Usunięty przez Banan za pkt 1 regulaminu
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
zacznij jeść żadnego saa

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ile bym nie jadl nie moge przeskoczyc tej granicy 64kg.
Nawet na naprawde ciezkich treningach thai, gdzie po silowce czlowiek szukal sobie miejsca do zwymiotowania nie roslem.
Dodam, ze w tamtym okresie jadlem za dwoch, wszystko przepalam jak golab w 15 minut
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Shinek
Ile bym nie jadl nie moge przeskoczyc tej granicy 64kg.
Nawet na naprawde ciezkich treningach thai, gdzie po silowce czlowiek szukal sobie miejsca do zwymiotowania nie roslem.
Dodam, ze w tamtym okresie jadlem za dwoch, wszystko przepalam jak golab w 15 minut

no chyba na tej diecie nie oczekiwałeś że urośniesz?? przeciez to dieta głodowa!! kto ci ją rozpisał?? żarcie lezało zupełnie to i masy nie łapałeś,zacznij jeść jak potrzeba białko/węgle/tłuszcze! a masa ruszy.Sterydy tutaj nic nie zmienią,masy nie zrobisz lekami tylko jedzeniem.
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Te diete dostalem od znajomego co prowadzi zajecia na silowni.
Rozpisal ja gosciowi po jakiejs przykrej chorobie.
W 2 miesiace tenze czlowiek wbil z 61 do 73kg.
Mam jeszcze druga diete (z ktorej korzysta prowadzacy zajecia) ale nie korzystam z niej, za parenascie minut jak wroce do komputera to ja wkleje.
Co by nie bylo chcialbyl miec juz jasnosc co do pytania z 1 postu o testosteron.
Nawet jesli teraz nie zaczne brac to chcialbym miec jakas wiede teoretyczna na temat:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
to zmień tego doradce z siłowni bo ta rozpiska to żenada dosłownie.Brak białka,brak dobrych węgli,brak tłuszczy!!gość nie ma pojęcia o odżywianiu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok, wezme pod uwage.
Jest szansa, ze uzyskam w koncu odpowiedz na moje pytanie?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

oxandrolon

Następny temat

Salbutamol - cel podniesienie wydolności biegowej.

Spalanie
Polecane artykuły