Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
78
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2741
witam bije juz 8 strzal testolica 100mg e2d i poki co lipa, libodo min imalny plus i nic wiecj! nie bardzo wiem co jest, oryginalnosc wydaje sie spoko, moze powinienem zwieszyc dawke?to moj pierwszy cykl, cwicze ponad 6 lat, zjadlem mnostwo supli, chcialem wziac cos mocniejszego ale poki co po ponad 2 tyg nic,przed testoliciem wbilem flakon propa z IP ale slyszalem ,ze jest lipa i kupilem testolic, ale bije go i nic nie czuje, DIETA jest super-zawsze ja trzymam, odzywki, duzo snu- wszystko spoko!
Moze dawka za mala?co wy na to? myslalem, zeby dorzucic teraz na oatatni miesiac do niego mete z Jelfy,moze cos ruszy?prosze rade!
Waga: 85
Wzrost: 181
Obwód klatki: 125
Obwód ramienia: 43
Obwód talii: 84
Obwód uda: 63
Obwód łydki: 41
Staż na siłowni: 6
Ilość spożywanego białka: 3
Ilość spożywanych węglowodanów: 4
Ilość spożywanych tłuszczów: 1
Opis przebytych cykli sterydowych: -
Trening: -
Cel cyklu: sucha masa ,sila
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: .
Poziom BF%: 12
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): mezo
Stan zdrowia: ok
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: lekkie lysienie
Szacuny
16
Napisanych postów
2136
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
54061
ta dawka powinna dzialac nie jest znowu taka mala jak na wage a jak z jedzeniem nie zaniedbujesz i czy pompa jest ?moze sobie wkrecasz bo oczekiwales ze bedzie kosmos.a tu niestety saa to nie cudowne srodki trzeba sie przylozyc jeszcze
Zmieniony przez - szeryf-81 w dniu 2009-06-26 00:51:16
Szacuny
1
Napisanych postów
414
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
24328
ja bilem 100mg eod przy wadze 91kg i szlo do przodu.
chlopak pisze ze libido nie skacze co jest dziwne, bo powinno, ale zacznij bic 125mg to na bank przyspieszy efekty
Szacuny
56
Napisanych postów
6275
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37332
To nie sok z gumijagod Pierwszy cykl wiec sie spodziewales czegos innego, bedzie good Chcesz byc pewien idz na badania testa - 25 zl i masz pewnosc, ale moim zdaniem wszystko jest ok.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wlasnie na 1 cyklu to taka dawka z dobra dieta powinna go juz rozsadzic pod koniec 3 tyg. Libido po pierwszym tyg juz powinno byc znacznie podniesione.
To nie enan ze po 4 tyg bedziesz czol jak Ci to znawca Elip napisal...
Propa juz powinienes dobrze czuc jeszcze apteczniaka i w takiej dawce na 1 raz.
Szacuny
1
Napisanych postów
78
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2741
no wlasnie wiem, moj pirwszy cykl wiec spodziewalem sie wiecej, specjalnie zaprzestalem treningi boksu zeby miec wiecej wypoczynku, nie zalezy mi na masie ale liczylem na podrzezbienie, sile i twardosc miesni, dzisiaj wbilem 2 x po 100 mg nie bardzo moge podzielic je na inne dawki gdyz amp maja jak wiece pewnei 2ml/100mg,zobaczymy jak bedzie,
Moje pytanie z ta Meta, moge miec Jelfe, moze dorzucic ja na ostatnie 4 tyg /100 tab , na odblok mam clomid i proviron,
Prosze o rade