Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.
...
Napisał(a)
nie no to faktycznie może coś nie tak... przecież to już jakies 4 tygodnie ...
...
Napisał(a)
Bo się naczytałeś SFD i myślisz że po 100mg/e2d będzie nie wiadomo co. Idź na badania testa, to jedyna metoda żeby w 100% stwierdzić, czy jest ok. Mnie Farmak w moim odczuciu wogóle nie ruszył. Poszedłem w 3. tygodniu na badania i co? I miałem ponad 6 krotnie większy poziom testa niż przed cyklem. Ale: libido - dla mnie zero różnicy jak nie na minus, pompa na treningu - bez zmian. Dopiero po 4. tyodniu masa zaczeła iść do przodu. Teraz jestem na cyklu z enana i też jest lipa. Zero odczucia jakiegokolwiek. Lece na badania jutro i za kilka dni się okaże. Ciężko będąc "świeżakiem" wyczuć czy towar działa, bijesz coś po raz pierwszy i nie wiesz jak to czuć wewnątrz.
...
Napisał(a)
Bo się naczytałeś SFD i myślisz że po 100mg/e2d będzie nie wiadomo co
pierwszy kontakt wlasnie powinno byc konkretnie. po propach ug 100mg e2d widac juz w 2-3tyg jak "swiezaki" rosna.
cos tu jest nie tak.....czyzby wałek?????
pierwszy kontakt wlasnie powinno byc konkretnie. po propach ug 100mg e2d widac juz w 2-3tyg jak "swiezaki" rosna.
cos tu jest nie tak.....czyzby wałek?????

HIGH LIFE
...
Napisał(a)
chlopaki podchodzcie do sprawy realnie. u mnie na silowni nie znaja sfd i propa zaczynaja 2 x 100mg na tydzien i robia dobre wyniki na tam, gdzie tutaj takie dawki zostalyby wysmiane. a chlopaki watli nie sa.
...
Napisał(a)
jak shield.
tylko na sfd trzeba bic 1 gr tescia i 800 bolda na pierwszy kontakt z sokiem nie wspomne o dodaniu jeszcze z 5 srodkow bo przeciez po 100mg propa e2d nie ma co sie szalu spodziewac a napewno juz nie przyrostu masy i sily. pewnie miska z dupy i strzaly robi do gory nogami...
tylko na sfd trzeba bic 1 gr tescia i 800 bolda na pierwszy kontakt z sokiem nie wspomne o dodaniu jeszcze z 5 srodkow bo przeciez po 100mg propa e2d nie ma co sie szalu spodziewac a napewno juz nie przyrostu masy i sily. pewnie miska z dupy i strzaly robi do gory nogami...
...
Napisał(a)
pokaz zdjecia tego stafu. to sie wyjasni. ja tam nie slyszalem o walkach.
...
Napisał(a)
sam nie wiem co jest,nie spodziewam sie szalu ale cwicze dobrych kilka lat, mam dobra miche i trening podpasowany pod siebie, znam w jakims stopniu swoj organizm ale tego cyklu nie czuje za bardzo, najdziwniejszy dla mnie jest brak skoku sily i twardosci miesni, dzisiaj zrobie foty i wrzuce,
mam 20 strzalow chcialem dokupic jescze 10 jednak zastanawiam sie nad tym
mam 20 strzalow chcialem dokupic jescze 10 jednak zastanawiam sie nad tym
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!