jako sam to biore 3kapsy na dzien i tak jest optymalnie, ale ostanio pomagam sobie scorchem i lece 2kaps TB i 4scorch na dzien i jest rewelacja
...
Napisał(a)
moim zdaniem coś z nim jest nie tak, każdy inny produkt z gearminą w dawkach sporo niższych niż rzekomo są w 1 kapsie teste pobudza mnie bardzo mocno i zwiększa potliwość, natomiast po 2 kapsach tested burnera czułem się jak po średniej kawie, może jakaś trefna partię miałem, ale nie polecam
...
Napisał(a)
Polecam w kategorii cena=jakość zdecydowanie. Mi osobiście podwyższa ciśnienie i po ciężkim treningu jest lekki zjazd. Ale to chyba normalne, zobaczymy jak będzie dalej, póki co etap początkowy cyklu na nim i jest nieźle. Ktoś zrobił pełny cykl, siła idzie w górę jak to reklamują? Na pewno wytrzymałość i energia podczas robienia aerobów się zwiększa (bieganie) oraz wzrasta pocenie się zdecydowanie i temp. ciała. Co do apetytu ja z tym nie mam problemów, ale jak na diecie redukcyjnej zawsze byłem głodny, to na tested apetyt lekko wystopował. Zobaczymy jak dalej, czy wytnie idealnie, póki co nieźle się zapowiada ; )
...
Napisał(a)
bardzo dobry
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Trzeba przyznać, że spalacz całkiem dobry. Aczkolwiek ja kupowałem go jeszcze w cenie ~ 65-70zł. Jakiś czas temu wgl nie można go było kupić, bo ponoć został wycofany. Cena skoczyła o 50%, bo niby to miały być ostatnie sztuki. Po około 2 miesiącach produkt dalej można kupić za jeszcze wyższą kwotę, ale nie wiem czy jest wart owych 139zł (cena z allegro).
Kończę obecnie resztę którą została mi z z jesieni zeszłego roku, około 30 tabsów. Po jednej sztuce na pusty żołądek czuć pobudzenie i ciepło. Potliwość przy aerobach jest zdecydowanie widoczna. Kolejny plus to hamuje łaknienie. Testowane kilkakrotnie w dni nietreningowe więc na pewno nie był to efekt placebo.
Co do samej redukcji to ciężko mi określić ile zeszło dokładnie fatu. W tamtym roku z 93kg zbiłem wagę do 83kg w około 1,5 miesiąca, ale bez diety i aerobów co 2 dzień nic by z tego nie było
Obecnie już nie działa tak mocno, ponieważ swego czasu piłem sporo kawy z dodatkiem kilku gramów guarany dziennie, więc te 300mg kofeiny w tabsie nie ma już takiej mocy. Dlatego żeby otrzymać efekt jak w zeszłym roku łykam przed treningiem 1 kapsułkę TB i (trochę wcześniej, bo wolniej sie wchłania) 3-4 kapsułki napełnione guaraną każda po ok 0,8g czyli + 100-130mg kofeiny
Przy rozsądnym dawkowaniu 1-2 tabletki na 24h nie powinno być problemu. Łykanie po 2-3 dnień w dzień to murowane rozdrażnienie i reszta negatywnych efektów nadużywania stymulantów. Może się zdarzyć, że środek nie będzie działa tak jakbyśmy tego chcieli, w końcu organizm organizmowi nie równy. W takim wypadku nie warto napychać się 3 kapsułkami przed treningiem, bo zajedziemy swój organizm. W zamian proponowałbym coś innego spróbować. Mój znajomy własnie zarzucił 3szt. bo twierdził że 2 nic mu nie dawały, jak na ironie otrzymał efekt odwrotny totalny brak sił i mega zjazd następnego dnia.
Ogólnie polecam, ale nie w obecnej cenie.
Kończę obecnie resztę którą została mi z z jesieni zeszłego roku, około 30 tabsów. Po jednej sztuce na pusty żołądek czuć pobudzenie i ciepło. Potliwość przy aerobach jest zdecydowanie widoczna. Kolejny plus to hamuje łaknienie. Testowane kilkakrotnie w dni nietreningowe więc na pewno nie był to efekt placebo.
Co do samej redukcji to ciężko mi określić ile zeszło dokładnie fatu. W tamtym roku z 93kg zbiłem wagę do 83kg w około 1,5 miesiąca, ale bez diety i aerobów co 2 dzień nic by z tego nie było
Obecnie już nie działa tak mocno, ponieważ swego czasu piłem sporo kawy z dodatkiem kilku gramów guarany dziennie, więc te 300mg kofeiny w tabsie nie ma już takiej mocy. Dlatego żeby otrzymać efekt jak w zeszłym roku łykam przed treningiem 1 kapsułkę TB i (trochę wcześniej, bo wolniej sie wchłania) 3-4 kapsułki napełnione guaraną każda po ok 0,8g czyli + 100-130mg kofeiny
Przy rozsądnym dawkowaniu 1-2 tabletki na 24h nie powinno być problemu. Łykanie po 2-3 dnień w dzień to murowane rozdrażnienie i reszta negatywnych efektów nadużywania stymulantów. Może się zdarzyć, że środek nie będzie działa tak jakbyśmy tego chcieli, w końcu organizm organizmowi nie równy. W takim wypadku nie warto napychać się 3 kapsułkami przed treningiem, bo zajedziemy swój organizm. W zamian proponowałbym coś innego spróbować. Mój znajomy własnie zarzucił 3szt. bo twierdził że 2 nic mu nie dawały, jak na ironie otrzymał efekt odwrotny totalny brak sił i mega zjazd następnego dnia.
Ogólnie polecam, ale nie w obecnej cenie.
...
Napisał(a)
Jak chcesz mieć wylew to tak.
Zbyt duża dawka tego suplementu to spore obciążenie dla zdrowego organizmu. Dla kogoś z nadciśnieniem kofeina (w dawce 300mg szczególnie) to już sporo, a tu dochodzi jeszcze 30 mg 1,3.
Zależy też jakie to nadciśnienie. Czy okresowo masz, czy na co dzień. Sama w sobie ta nieprawidłowość powinna być leczona.
Ujmę to może tak... Organizm ludzki jest jak samochód. Będziesz podkręcał już wysokie obroty to pośmigasz krócej. Silnik wymienisz w aucie serca i układu krążenia nie.
Zmieniony przez - Kwaseq w dniu 2013-05-02 20:31:07
Zmieniony przez - Kwaseq w dniu 2013-05-02 20:31:39

Zbyt duża dawka tego suplementu to spore obciążenie dla zdrowego organizmu. Dla kogoś z nadciśnieniem kofeina (w dawce 300mg szczególnie) to już sporo, a tu dochodzi jeszcze 30 mg 1,3.
Zależy też jakie to nadciśnienie. Czy okresowo masz, czy na co dzień. Sama w sobie ta nieprawidłowość powinna być leczona.
Ujmę to może tak... Organizm ludzki jest jak samochód. Będziesz podkręcał już wysokie obroty to pośmigasz krócej. Silnik wymienisz w aucie serca i układu krążenia nie.
Zmieniony przez - Kwaseq w dniu 2013-05-02 20:31:07
Zmieniony przez - Kwaseq w dniu 2013-05-02 20:31:39
...
Napisał(a)
Jeden z lepszych spalaczy jakie jadłem. Potliwość mega, pobudzenie konkretne, wytrzymałość do przodu. Sprawdzi się też jako dodatek do pomperów i mamy świetny pwo. Szkoda, że wycofany z obrotu, ale puszka na zapas jest 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!