Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
ale co Ty chcesz wypełniać? Wypisujesz tylko papier z danymi do licencji ,dajesz komuś w klubie, oni załatwiają resztę. nic tam nie musisz więcej wypisywać
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
160
Moja siłownia na którą chce chodzić wymaga aby być członkiem kadry narodowej a aby tam dołączyć trzeba wypełnić test sprawnościowy. Siłownia w niczym nie pośredniczy. Mogę zrobić sama licencję lecz to mi nic nie daje gdyż nie będę członkiem kadry.
Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
Z tego co widziałem na siłowniach: Każdy kto wypełni licencje do PZPL jest automatycznie członkiem kadry C
Tez miałem ta stronę z testem sprawnościowym, nic nie trzeba było wypełniać. Może ten test ma „odbyć się” za jakiś czas - nic nie wiem na ten temat
Nawet jeśli to przecież tam były , jak dobrze kojarze same podstawowe rzeczy. Ktokolwiek na podstawowym poziomie sprawności , powinienen być w stanie, to wykonać
Widocznie na niektórych siłowniach mogą postępować inaczej
Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
U nas nikt tego nie wymagał, by otrzymać licencje/powołanie do kadry C.
Zero wypisywania tej strony z wynikami tego testu.
Zmień może siłownie ;) a jeżeli to jest wymóg, to chyba tylko po to, by mieć to w papierach i nieistotne jest co tam wpiszesz.
Z drugiej strony nie są to żadne wyszukane sprawy, by tego samemu nie wypełnić , a nawet wykonać ;)