...
Napisał(a)
No właśnie w tym sęk, że orzechy są drogie. Masło możesz zrobić ze wszystkich, oprócz arachidowych (ziemnych).
...
Napisał(a)
włoskie są w miarę przyzwoite w cenie :D te się nadają? myślałem że fistaszki też są ok :D
...
Napisał(a)
Tomek - ale ten olej jest OK do smażenia - bo ma mało wnielonienasyconych
...
Napisał(a)
Z pewnością znajdą się lepsze opcje do smażenia, jeśli już uwzględniamy tłuszcz do tego procesu.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Prawie wszystkie orzechy sa zalecane (ziemne to nie orzechy).
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły