Szacuny
27
Napisanych postów
23
Wiek
5 lat
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
4632
Paatik
I chleb żytni robiony w domu się nie rozwala. Nie wiem skąd taka uwaga,ze chleby żytnie tak mają? Ciasto podczas robieni lepi się do rąk i robi sie je łyżką, a nie ręką, ale potem prawidłowo wyrośnięte nadaje się do kanapek bez problemu.
Szacuny
1660
Napisanych postów
5479
Wiek
35 lat
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
94310
kojarze jeden chleb, taki chermetycznie pakowany, takie dlugie kromki w opakowaniu, to faktycznie bierzesz do reki i momentalnie sie rozlatuje na czynniki pierwsze. tylko nie pamietam czy to zytni czy razowy byl.
when im going to do some mountaineering actually im going back home
Szacuny
5
Napisanych postów
177
Wiek
35 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
8577
Wlaśnie ten żytni z lidla na naturalnym zakwasie jest dla mnie baja, bo starcza nam z zona na dwa dni 450gr na drugi dzien jest swierzy, nie rozwala sie tylko nie wiedzialem ze jest cukier. W sumie nie wiem ile bedzie tego cukru w 159 gramach co dziennie mam spozywać.
Szacuny
17708
Napisanych postów
132171
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460727
tw kwadratowe z lidla koajrze, ale dla mnei za twarde są, lepiej mi wosiane podchodzą czy orkiszowe. Pieczywo razowe to też z mąki pszennej jest tylko się różni stopniem zmielenia ziarna.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.