...
Napisał(a)
czy waszym zadniem to dobre polaczenie T-BOL+NO-EXPLODE???Czy moze ten srodek lepiej stosowac do odloku po ph???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
takie polaczenie jest dobre na podtrzymanie
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that
...
Napisał(a)
ja ostatnio polecilem mojemu koledze zeby zanim wezmie mete wzial zwykly nitrobolon zeby troche rozpedził organizm poznije do***al mete a na koncu mono dzieki temu bedzie jechał ostro przezj jakies 8-9 tyg dzieki temu mysle ze wiecej wyciagnie z tej mety bo z reguły tak jest ze wszyscy sie o******lamy jak nie ma koksu i pierwsze 2 tyg to tak naprawde kazdy ma *****skie zakwasy i i dopiero organizm sie przywyczja do trenigu do wiekszej ilosci zarcia
teraz do rzeczy ty masz przeciez t bol a nie mete fakt ale tez oral i nie pojedzie go przeciez 8 tyg(tak mi sie przynajm,niej wydaje) wiec napewno nie razem te produkty standardowo wiekszosc ludzi wezmie no po t bolu zeby utrzymac to co zrobili
teraz do rzeczy ty masz przeciez t bol a nie mete fakt ale tez oral i nie pojedzie go przeciez 8 tyg(tak mi sie przynajm,niej wydaje) wiec napewno nie razem te produkty standardowo wiekszosc ludzi wezmie no po t bolu zeby utrzymac to co zrobili
...
Napisał(a)
A moze najpierw autor wyjasni co za Tbol ma? Bo mnie sie wydaje, ze tu chodzi o T-Bol jako suplement z Thermalife.
Jesli chodzi o ten z Themry, to jest ok, ale po jakim ph chcesz to stosowac?
Natomiast No-Explode to tylko booster azotowy przedtreningowy. Do tego przydalby sie dobry stack kreatynowy oraz duuuze ilosci BCAA i glutaminy.
Zmieniony przez - Phoneme w dniu 2009-10-30 16:44:10
Jesli chodzi o ten z Themry, to jest ok, ale po jakim ph chcesz to stosowac?
Natomiast No-Explode to tylko booster azotowy przedtreningowy. Do tego przydalby sie dobry stack kreatynowy oraz duuuze ilosci BCAA i glutaminy.
Zmieniony przez - Phoneme w dniu 2009-10-30 16:44:10
...
Napisał(a)
no spoko dzieki to polece na krecie i tebolu zobaczymy jaki bedzie efekt
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!