Szacuny
4
Napisanych postów
313
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4549
Wczoraj będąć u trenera kadry R.Szymkowiaka założyłem koszulkę "The RAGE" INZERA i według mnie jest za....sta. Przebitka jest 40 kg przy moim słabym wyginaniu podczas wyciskania, a podobno osoby lepiej wyginające się będą w stanie wykorzystać jeszcze lepiej tą koszulkę.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
inzerki cech**a sie specyficzna technika opuszczenia sztangi i wycisniecia,sposob uszycia tytana i inzerek znacznie sie ruzni,w moich kregach tytan okrzyczany zostal najlepsza koszulka.
Szacuny
4
Napisanych postów
313
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4549
W TYTANIE nie próbowałem, ale myślę, że INZER by nadal liczyć się na rynku musiał wymyśleć coś lepszego niż TYTAN. Nawet jeśli nie jest większa przebitka w kg to może będzie trwalszy na co wskazują np podwójne szycia.
Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
336468
Koszulka RAGE-INZER jest dobra dla tych ,którzy wyciskali już w INZERZE i mają wyrobiony nawyk ściągania łokci bliżej tułowia.Natomiast koszulka TITAN wymusza podczas wyciskania ,wykonanie ruchu bardziej kulturystycznego tj.łokcie na zewnątrz .
Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
336468
To jest fakt ,ponieważ próbowałem również koszulkę INZER-PHENOM i uważam że jest bardzo dobra .Wiem też z własnego doświadczenia że ,ciężko jest przestawić się z wyciskania w INZERZE na wyciskanie w TITANIE.
Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
336468
będę musiał kupić RAGE i przetestować,ponieważ w TITANIE raz mi doda 30 a innym razem 40 .Narazie to jest loteria ,bo ciągle mam nawyki z INZERA i ściągam łokcie do tułowia.Jak jednak uda się trafić ten idealny punkt ,to efekt jest gwarantowany.